Halvtidssnack med Jenny Evred

Publicerad 2022-12-09 13:14
Jenny
Sist ut av dom nya i styrelsen är Jenny Evred och här kan ni läsa om hennes första halvår i styrelsen.

Berätta lite om dig själv

Hej SIK:are

Jag har fått äran att jobba med er genom styrelsen. Jag bor i stora Ursvik med min familj. Den består av min man Magnus och våra söner Adam, David och Vilgot. Pojkarna har varit med i allt från friidrottskollon, fotboll, bordtennis och orientering. Varav den senaste sporten fortfarande är aktuell. Idag är jag kontaktperson för bordtennisen. Jag ser mig själv som en lagspelare och har erfarenheter från att ha suttit med i flera olika styrelser. Den erfarenheten tar jag med mig hit.

Privat, förutom att umgås med nära och kära, jobbar jag som chef inom energibranschen.


Hur har första halvan på ditt styrelseuppdrag varit?

Första halvåret i styrelsen har handlat om att lära känna fler inom SIK och försöka förstå hur vi kan skapa så stort värde som möjligt till er. Här finns det påbörjat arbete och vi kommer att lägga till nya delar.

Vad ser du fram emot inför 2023?

Under 2023, kommer klubben att fylla 130-år och inför det har vi tagit beslut på att ge ut en jubileumsbok Jag kommer vara projektledare för. Arbetstiteln är "Sundbybergs IK, 130 år i ungdomens tjänst". Har ni något ni vill dela med er av så kontakta mig? Annars ser jag fram emot att jobba för att ni ska få så stor medlemsnytta som möjligt.


Vad vill du hälsa SIK:s medlemmar inför julen och det nya året?

Ladda batterierna under jullovet, ta hand om varandra. Kom ihåg att vi i styrelsen jobbar för er och ett STORT tack till er alla. Ni gör skillnad och utan er skulle vi inte finnas. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.


Vi tackar Jenny och önskar henne en god fortsättning på sitt styrelseuppdrag.Nyheter via RSS
Levererat av MyClub