Välkommen Hösten

Publicerad 2024-08-20 15:49
Bild inf r h sten2

Hej alla fantastiska medlemmar i Sundbybergs IK!

Sommaren må ha gett oss sina sista varma dagar, men nu står hösten redo att omfamna oss med nya utmaningar, mål och möjligheter. När löven börjar skifta färg och luften blir krispigare är det äntligen dags för en omstart för många av våra grupper samt starten på något nytt för många barn och ungdomar men även vuxna.

Gemenskapen är vår styrka, i Sundbybergs IK är vi inte bara lagkamrater, vi är en familj. Tillsammans stöttar vi varandra genom framgångar och motgångar. Hösten kan vara utmanande, låt oss fortsätta att lyfta varandra, både på träningar och tävlingar. Tillsammans är vi starka!

Oavsett om du är på fotbollsplanen, i bowlinghallen, i innebandyhallen, i ishallen eller annan yta så finns det inget som kan stoppa oss när vi gemensamt går mot våra mål.

Vi vet att varje säsong bär med sig nya utmaningar – och det är precis vad vi behöver för att växa! Oavsett om du är en erfaren spelare eller ny i gruppen, finns det alltid något nytt att lära och nya mål att nå.

Glöm inte att varje liten framgång är värd att firas! Varje mål, varje väl genomförd träning, varje förbättring är ett bevis på allt hårt arbete du lägger ner. Så när vi går in i höstens träningar och tävlingar, kom ihåg att fira de små stegen lika mycket som de stora segrarna.

Framåt, Sundbybergs IK! Låt oss tillsammans göra denna höst till en tid fylld av glädje, gemenskap och framgångar. Tillsammans ska vi skapa minnen och erfarenheter.Nu kör vi, Sundbybergs IK! Hösten är vår – och vi är redo att ta den med storm!

#HejaSundbybergsIK #Idrottamedglädje

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub