Sik banner klubben copy

Vi söker ny kassör till friidrottssektionen!

Publicerad 2020-01-28 13:00
Valberedningen ber nu därför er som medlemmar om hjälp med att inkomma med förslag på en person som kan ta över detta ansvarsområde och styrelseuppdrag i föreningen. För föreningen är detta ett mycket viktigt uppdrag.

Valberedningen har som uppgift att följa styrelsens arbete och att föreslå ledamöter till styrelsen på föreningens årsmöte.

Idag har vi enligt valberedningen i föreningen en mycket väl fungerande styrelse och en ekonomi i god balans. Föreningen bedriver en omfattande och växande barn- och ungdomsverksamhet, vilket man kan se om man är i Hallonbergens löpargång eller på IP en tisdag eller torsdagskväll. Det är också glädjande att se att våra stora arrangemang, främst Två sjöar runt och Friidrottskollot växer år för år.

Föreningens nuvarande kassör Jan Silén (ekonomiansvarig) har under en tid aviserat att han kommer att lämna sitt uppdrag på årsmötet 2020. Vi behöver därmed hitta en ny kassör (ekonomiansvarig) snarast möjligt.

Valberedningen ber nu därför er som medlemmar om hjälp med att inkomma med förslag på en person som kan ta över detta ansvarsområde och styrelseuppdrag i föreningen. För föreningen är detta ett mycket viktigt uppdrag.

Vi vädjar till er som medlemmar som dagligen är i kontakt med ledare, föräldrar och andra anhöriga till deltagare i föreningens verksamhet om "tips" på personer som skulle kunna ta detta uppdrag. Valberedningen och styrelsen tar sedan kontakt med de personer som föreslås och ställer frågan.

Kassör - Ansvarsområde och styrelseuppdrag
Vi söker en person som har ekonomisk kunskap och känsla för ekonomi.
Att vara kassör (ekonomiskt ansvarig) är att följa föreningens ekonomi och den budget som årsmötet har tagit.

Kassören rapporterar till styrelsen. Det "dagliga arbete" består i att se till fakturor betalas och att fakturor ställs ut samt bidra till att styrelsen har en bra kontroll och överblick på det ekonomiska läget idag och också utifrån ett mer långsiktigt perspektiv.

Hur arbetet i detalj ska se ut är styrelsen och valberedningen villiga att diskutera fram.
Låt inte ordet "KASSÖR" skrämma er utan vi anpassar arbetet så det inte blir så stort och tungrott.

Valberedningen och styrelsen ber alla medlemmar att "tänka till" och inventera om det finns lämpliga personer i föreningen eller vår närhet. Kanske finnas det någon farmor eller morfar som kan passa för detta uppdrag. Det går så klart bra att föreslå sig själv som kandidat.

Kommer ni på personer för andra uppdrag så tar vi gärna emot dessa förslag också, t.ex. ansvarig för hemsida, materielansvarig, sponsoransvarig m.m.

Kontakta Lasse Nyqvist (tel. 070-5210153, e-post lasse.nyqvist@di.se ) eller Tonia Strömquist (tel. 076-5258822, e-post tonia.s@eie.se ) i valberedningen om ni har tips på personer eller om ni själv kan tänka er delta i styrelsens arbete.

Hör av er så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning,

Valberedning och Styrelse friidrottssektionen Sundbybergs IK

Tonia Strömquist
Md stadiumlogga
Md dsc 0008  2
Md st ende rs  2
Md kotteskubbet 1
Kotteskubbet ingår i Två Sjöar Runt
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub