Sik banner klubben copy

Två Sjöar Runt

Sundbybergs IK och Två Sjöar Runt har beslutat att följa regeringens och Folkhälsomyndighetens beslut om förbud mot allmänna evenemang med över 500 personer. Därmed ställs årets upplaga av Två Sjöar Runt in.

Vi hade glatt oss åt att nästan 700 deltagare hade anmält sig till loppet, som är en viktig inkomstkälla för Sundbybergs IK friidrott för att kunna bedriva friidrottsverksamhet för barn och ungdomar i Sundbyberg med omnejd. Under rådande situation tror vi dock att alla har förståelse för vårt beslut för att förhindra smittspridning av Corona-viruset.

Sundbybergs IK anser att det är viktigt att komma ut med den här informationen snabbt. Eftersom det är en ny situation för oss och andra idrottsklubbar vet vi inte hur vi ska hantera konsekvenserna av att ställa in loppet. Vi kommer att kontakta Svenska Friidrottsförbundet och rådfråga dem om praxis i situationer som denna.Två Sjöar Runt avgörs traditionsenligt den tredje söndagen i mars, dvs 15 mars 2020.

Anmälan

Sista dag att anmäla sig till ordinarie pris är fredagen den 6 mars 2020.

Länk till anmälan

Efteranmälan

Du som vill vänta med att anmäla dig kan vänta till tävlingsdagen, men då blir det till en högre anmälningsavgift. Du efteranmäler dig i Löthallen, Sundbyberg, från kl 08.00. Endast kontant betalning eller Swish. Startavgifterna blir enligt nedan:

100 kr blir 150 kr

125 kr blir 200 kr

260 kr blir 350 kr

Anmälningsstopp är en timme före resp. start.


Nummerlappar

Nummerlappar hämtas i Löthallen under tävlingsdagen den 15 mars från kl 08.30.

Resultat 2020

Direkt efter loppet kan du se ditt resultat här:

Klicka för att få ditt resultat

Corona-viruset

Två Sjöar Runt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av Corona-viruset.

I dagsläget finns inga rekommendationer som innebär att vi måste ställa in tävlingen - men det kan komma att ändras snabbt. Vi uppdaterar snarast vår webb om vi får annan information.

Som alltid förutsätter vi att deltagare, funktionärer och åskådare som inte känner sig krya stannar hemma.

Md stadiumlogga
Md dsc 0008  2
Md st ende rs  2
Md kotteskubbet 1
Kotteskubbet ingår i Två Sjöar Runt
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub