Sik banner klubben copy

Vad gäller om du vill börja friidrotta hos oss?

Uppstart av nya grupper från hösten året barnen fyller 6 år

Vi startar upp nya åldersgrupper hösten det år barnen fyller 6 år. 2023 startade vi upp grupper för födda 17.

Nästa höst 2024 är det alltså dags för att starta upp grupper för födda 18.

Tränargruppsansvarig hör av sig till alla föräldrar som har anmält sina barn i april/maj och bjuder in till kombinerad provträning för barnen och möte för föräldrar. Detta för att visa vår verksamhet och skapa en förståelse för att det är det ideella ledarskapet som vi bygger vår verksamhet på. Efter detta tillfälle tar vi in intresseanmälningar från föräldrar för att ställa upp som ledare. Vi har många barn i våra kölistor och vill därför erbjuda flera grupper för att alla ska få plats i vår verksamhet.

Vi kontaktar alla familjer i kölistan i början av augusti aktuellt år.

Krav för att starta upp nya grupper

För att vi ska starta en ny träningsgrupp för barn/ungdom behöver vi minst 1 huvudansvarig och 4 föräldrar som ställer upp som huvudtränare/ledare/administrativt ansvariga. Detta för att ni ska kunna rotera och inte behöva vara med varje träning och dessutom vara många som delar på ansvaret i gruppen så att det inte blir för mycket för huvudansvariga . Klubben siktar även på att ha en-två ungdomar som är aktiva i sektionen som tränare i varje grupp för att få en bra överföring av friidrott och sektionens kultur.

Aktuell verksamhet hösten 2023

Vi har 11 olika barn- och ungdomsgrupper. Dessutom har vi en Junior/Senior/Veterangrupp, en löpargrupp( Födda 2007-2013)


Vilka dagar och tider de olika grupperna tränar hittar du under fliken "Träningsgrupper och Träningstider". De är indelade efter födelseår och förutom vilka träningstider som gäller hittar du också e-postadress till resp gruppansvarig.

Höstterminen brukar starta Vecka 34 och 35 men för våra äldre ungdomar som tävlar regelbundet, tränar man i princip året runt.

Aktuell kö

Just nu har vi tyvärr lång kö till våra grupper för födda 16 och kortare köer till våra grupper födda 14, 15 och 17. Vid långvarig kö hör gruppansvarig av sig en gång var sjätte månad.

Bekräftelse

Vid anmälan mejlas ut en bekräftelse av vår tränargruppsansvarige om läget i den grupp/grupper som gäller för den anmälde. Därefter mejlar ansvarig för grupp ut när det finns plats.Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md st ende rs  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub