Sik banner klubben copy

Stockholmskampen

Publicerad 2023-04-22 13:02
Bild stockholmskampen 230422
10-gruppen på Stockholmskampen i Sollentuna Friidrottshall
Idag deltog vår 10-grupp på Stockholmskampen i Sollentuna Friidrottshall

Vår 10-grupp(inklusive Eskil född 11) tävlade idag på Stockholmskampen i Sollentuna Friidrottshallen i lag tillsammans IFK Lidingö Friidrott och Danderyd SK, det pågick också en deltävling med samma grenar parallellt i Sätra Friidrottshall.

Tanken med denna tävling är att få fler att tävla och att få pröva på nya grenar.
Denna gång var den annorlunda grenen som det pushades för stav och vi hade fyra deltagare , två sena sjukdomsbesked hindrade oss från att ha sex deltagare på denna för många läskiga gren.

Tack vare bra träning med vår stavhoppstränare Fredrik Wincent assisterad av 10-gruppens Olof Köhn och Tor Caesar (som utbildat sig extra i svåra grenar inför Stockholmskampen) klarade tre av fyra ingångshöjden och det med råge.

Tävlingen var mycket lyckad med glada miner och nya PB
Och grenarna var förutom stav 60m och kula samt längd för P/F12.

Värt att nämna är Nina Caesar första 60m:s lopp under 10 sek, Malva Gille-Grenmark, 1,90 i stav, tvåa i Sollentunahallen och åtta totalt, Nora Smetana som putsade sitt PB på 60m meter ytterligare några hundradelar ner till 8:84, bästa resultatet sen i december, Liv Caesar som klarade två höjder i stav. Eskil Chatelet blev totaltvå i längd på den respektabla längden 4:34 inte alltför långt från perset.

Även Joel Köhn,,Elvira Bengtsson -Moström samt Elise Emm Östlund gjorde fina insatser och flera satte PB:n eller nästan PB.

Ett stort tack till framför allt Tor Cease och Olof Köhn för att ni kämpat med utbildningar och att peppa er grupp till att delta och att våga testa stav, ragga funktionärer med mera. Det är tränare med ert angagemang som höjer nivån på vår friidrottssektion.

Också ett stort tack till alla er aktiva som tävlade, utan er har vi ingen sektion.

Sen vill vi också tacka Peter Wikström, Ingela Stralka, Niklas Kagevik, Marcus Juhlin med flera som lägger ner mycket tid och energi på att göra Stockholmskampen möjligt.

För fullständiga resultat se: https://www.friidrottsstatistik.se/resultsswe.php?Season=2023&CID=13035217

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md st ende rs  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub