Sik banner klubben copy

Sektionens planerade årsmöte 30 mars ställs in

Publicerad 2020-03-18 07:41
Med anledning av Coronavirusets framfart så är den situation som råder just nu extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med beslutet är att hindra smittspridning. Detta är överordnat föreningens stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.

Utifrån detta och Riksidrottsförbundets rekommendationer har klubbstyrelsen beslutat att de sektioner som har planerat in sina årsmöten före den 15 april skjuter upp dem till en senare tidpunkt. Detta för att samtliga medlemmar, oavsett om du tillhör en riskgrupp eller inte, ska ha möjlighet att närvara vid årsmötet. Det är viktigt att sektionens medlemmar tydligt informeras om situationen och beslutet. De nu valda sektionsstyrelserna får fortsatt uppdrag att förvalta sektionerna fram till det nya datumet för årsmötet.

Än så länge är föreningens årsmöte den 21 april INTE inställt (ej friidrottssektionens utan huvudföreningens årsmöte). Även träningar och andra aktiviteter som inte omfattas av Regeringens direktiv fortsätter som vanligt. Detta kan dock komma att ändras om vi får nya direktiv från Riksidrottsförbundet och/eller Regeringen.

Tonia Strömquist
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md st ende rs  2
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md md img 3469  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub