Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Nyhetsbrev SIK innebandy september

Publicerad 2021-09-23 08:17
Nyhetsbrev för SIK innebandy september 2021 har skickats till alla medlemmar men kan även läsas här.

Nu har träningarna börjat för de flesta lag och med de lättade restriktionerna framöver hoppas vi kunna se fram emot en mer normal säsong.

Uppstart av nytt F/P 14/15 lag söndag 19/9
Laget börjar sina träningar på söndag kl 14-15 i Hallonbergen. Det finns fortfarande plats för fler! Anmälan görs till styrelsen@sikinnebandy.se. I år sponsrar vi uppstartslagen med T-shirt och vattenflaska i ett led att stärka klubbandan. Information om lagen finns även på hemsidan.

Vill du ha en SIK-ryggsäck med dina initialer på?
Meddela din lagledare senast den 30/9 om du vill beställa en ryggsäck. SIK Innebandy sponsrar även delvis ryggsäckarna så att priset för var och en blir 175 :-. Ordinarie teampris är 219:-.

Lagfotografering 14/11
Söndag 14 november är det dags för lagfotografering för samtliga lag. Fotograferingen genomförs i Hallonbergshallen. Mer information och tider kommer från din lagledare när det närmar sig.

Registerutdrag ska visas upp varje år

Alla tränare i SIK ska hädanefter visa upp ett registerutdrag ur belastningsregistret varje år. Senast 1 månad efter det att man påbörjat sitt ledaruppdrag ska utdraget visas. Styrelsen återkommer om hur själva kontrollen av utdraget kommer göras. Det du som tränare kan göra nu är att beställa registerutdraget. Här hittar du mer information och länk till beställning av utdrag.

Nu har SIK en visselblåsartjänst
Visselblåsartjänsten ger medlemmar och medarbetare en möjlighet att anonymt informera om en misstanke om ett allvarligt missförhållande. Det kan handla om exempelvis matchfixning, sexuella trakasserier och övergrepp, mobbning eller korruption. I första hand vänder du dig till en ledare eller styrelsemedlem i din sektion. Om du känner att du inte kan vara öppen med din information erbjuds här en möjlighet att anonymt rapportera din farhåga. Läs mer här

I styrelsen behöver vi bli fler – välkommen att vara med du också

Som styrelseledamot får du kunskap i hur styrelsearbete går till och är med och påverkar SIK innebandys framtid. Till alla lag som har en representant med i styrelsen, i minimum 6 månader, utgår en summa till laget på 5000 kr till valfri cup under säsongen. Anmäl intresse till: styrelsen@sikinnebandy.se

Hälsningar SIK innebandy

Idrotta med glädje!

Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub