Damlag div 1
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Vi startar igång säsongen 2021/2022

16 aug, 2021
Säsongens första inomhusträning börjar ikväll vid Hallonbergshallen! Vi söker fortfarande efter spelare som vill lira med oss i division 1 21/22. Hör gärna av er till vår tränare Fredrik på 073-350 60 27 om du vill komma på en provträning!

Snart får vi träna igen!

31 maj, 2021
Det blev inte som alla hade tänkt sig förra säsongen och tyvärr avbröt den efter knappt fem matcher. Men äntligen träffade vi som ett lag igen förra helgen och körde en liten säsongsavslutning (corona-anpassad förstås). Vi planerar just nu inför en ny säsong där vi hoppas att vi får börja träna tillsammans igen. Hör av er till någon av våra tränare om ni är intresserade att spela med oss i den kommande säsong. Ta hand om er än så länge!

Fler nyförvärv till laget

20 aug, 2020
Försäsongen har börjat sen förra måndagen och vi välkomnar ännu fler spelare som är klara för spel i SIK. Läs mer

Nyförvärv till SIK damlaget

3 jul, 2020
Semestertiden närmar sig och innan dess vill vi välkomna våra nyförvärv till laget! Läs mer

Ny tränare till division 1 laget

27 apr, 2020
Vi vill välkomna vår nya coach Fredrik Lindahl till Sumpan! Fredrik har tidigare tränat AIK:s DJ-lag och damlag i division 2. Vi är glada att ha honom med oss inför nästa säsongen då vi spelar i division 1. Vår nuvarande tränare Niklas Palmqvist är kvar som assisterande och Kent Eliasson som stöd och tillsammans med Fredrik kommer laget vara guidad med olika erfarenheter. Det ser vi verkligen fram emot nästa säsong!

Semesterstängt!

30 nov, 2021
Kansliet håller semesterstängt 1-3 december och öppnar åter måndag den 6 december.

Kansliet stängt fredag den 5 november!

5 nov, 2021
Med anledning av Allhelgonahelgen har kansliet stängt fredag den 5 november och öppnar som vanligt måndag den 8 november.

Är du vår nya medarbetare?

4 okt, 2021
Sundbybergs IK söker ny medarbetare till kansliet. Under rubriken övrigt kan du läsa mer om tjänsten och hur du söker den.

Utskickad länk till Jämställdhetskartläggningen

21 sep, 2021
Idag har vi skickat ut en länk till vår enkät för jämställdhetskartläggningen inom vår förening. Dessvärre så saknades en del svarsalternativ i enkäten. Det är nu fixat. Svarade du på enkäten före klockan 14:00 så ber vi dig att svara igen då vi tagit bort de svaren som inte har haft alla svarsalternativ. Samma länk gäller!

Jämställdhetskartläggning

18 sep, 2021
Som en del av Sundbybergs IK:s arbete med normer och övriga diskrimineringsgrunder så kommer en enkät att skickas ut tisdag den 21 september via e-post till dig som är född 2002 och tidigare och som har betalat medlemsavgiften för 2021 eller är ständig medlem. Du kan inom din sektion kanske ha svarat på en liknande enkät tidigare.Vi är tacksamma om du kan ta dig tiden att svara på enkäten, dina svar är viktiga för oss! Det tar cirka 10 minuter att svara på enkäten.

Lagfotografering söndag 14 november

28 okt, 2021
Söndag 14 november är det dags för lagfotografering för samtliga lag i SIK Innebandy. Fotograferingen sker i Hallonbergshallen och pågår mellan ca 12-16, alla lag kommer få exakta tider från sina lagledare inom kort.

P05/06 tog silver i Huvudstadscupen

27 sep, 2021
Sm square t rta
Att vilja och kämpaglöd betyder mycket visade killarna i P05/06 när de förra helgen tog silver i Huvudstadscupen. Trots en liten trupp, med bara två till tre avbytare, gav de inte upp utan kämpade sig till ett silver.

Vill du spela innebandy med oss?

27 sep, 2021
Sm square truppen2 p05 06
Vi är ett gäng killar födda 05/06 som söker nya träningskompisar. Vårt fokus är att ha roligt och utvecklas tillsammans som spelare och lag. Vi spelar också seriespel för att vi gillar att spela match. Läs mer

Nyhetsbrev SIK innebandy september

23 sep, 2021
Nyhetsbrev för SIK innebandy september 2021 har skickats till alla medlemmar men kan även läsas här. Läs mer

Träningstider i höst

17 jun, 2021
Några av lagen har fått ändrade tider i höst. Ändringarna är för att inga lag ska behöva ha träningar två dagar i rad. Läs mer

SUNDBYBERGS IK DAM INNEBANDY (DIV 1)


Sundbybergs IK division 1 damlag har en trupp på drygt 25 spelare. Säsongen 2020/21 spelar vi i Damer 1. Vi tränar på måndagar och onsdagar i Hallonbergshallen i Sundbyberg.


Följ oss på Instagram: @sumpansdamer

Md sundbybergs ik   dam beskuren
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub