Sik banner klubben copy

Många barn vill börja träna friidrott i höst!

Publicerad 2019-08-27 15:57
I höst har väldigt många barn och ungdomar hört av sig som vill börja att träna friidrott vilket är mycket glädjande. Vi håller som bäst på med att gå igenom alla kölistor till de olika träningsgrupperna och ser också över vilka som ev har slutat med förhoppning om att alla skall få plats.

Vi har fem olika träningsgrupper igång under 2019, från barn födda 2012 t o m 2005. Vi planerar att öppna ytterligare en grupp för barn födda 2013 under hösten 2019 men saknar för tillfället ledare till den gruppen. Du hittar de aktuella grupperna under fliken Träningsgrupper högst upp på sidan. De är indelade och namngiva utifrån födelseår på gruppens medlemmar. Klicka på den grupp som är aktuell för ditt barn så hittar du kontaktuppgifter och de träningstider som gäller.

Om ditt barn eller du vill börja friidrotta, klickar du på länken nedan för att sedan fylla i formuläret så hamnar du automatiskt i rätt kö.

https://goo.gl/forms/INBjwwv62x17UyiF2

För att vi ska starta en ny träningsgrupp behöver vi minst 5 föräldrar som ställer upp som tränare/ledare. Detta för att ni ska kunna rotera och inte behöva vara med varje träning. Ingen förhandskunskap i friidrott behövs utan klubben står för en enkel kostnadsfri grundutbildning. En fördel är dock om varje grupp har åtmisntone en ledare/ungdomsledare som kan friidrott genom att den har varit/är friidrottstränare/ledare eller är/har varit aktiv friidrottare.


Md stadiumlogga
Md dsc 0008  2
Md st ende rs  2
Md kotteskubbet 1
Kotteskubbet ingår i Två Sjöar Runt
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub