Sik banner ishockey myclub

Skridsko- och Hockeyskola Sundbyberg - Startar 29 September

Publicerad 2024-09-05 12:53
DAGS ATT REGISTRERA! Nu är det dags att registrera sig inför kommande säsong. Det gör ni här trekronorshockeyskola.se/register/286. Sprid gärna denna länk till alla som ni tror vill börja spela hockey. Via denna länk registrerar man sig både för skridskoskolan och hockeyskolan.

Hoppas att ni har haft en skön sommar.

Nu är snart hösten här och det innebär att vi närmar oss en ny hockeysäsong.

DAGS ATT REGISTRERA!
Nu är det dags att registrera sig inför kommande säsong. Det gör ni här trekronorshockeyskola.se/register/286. Sprid gärna denna länk till alla som ni tror vill börja spela hockey. Via denna länk registrerar man sig både för skridskoskolan och hockeyskolan.

SKRIDSKO- & HOCKEYSKOLA I SUNDBYBERG, FÖR ALLA!
Vi i Sundbyberg erbjuder skridskoskola för alla nybörjare (oavsett ålder) och hockeyskola för barn som primärt är födda 2017 och 2018.
Både äldre och yngre barn är välkomna. Vi utgår alltid från den nivå barnet befinner sig på.
De barn som är födda 2017 kommer senare under säsongen att börja bilda ett lag inför nästa säsong.

ÄNNU ROLIGARE! (OCH PROFFSIGARE)
Inför säsongen 2024/2025 har vi genomfört ett antal förändringar i Hockeyskolan.
Pierre Nystedt blir huvudansvarig tillsammans med några av klubbens äldsta ungdomar samt andra ledare. Pierre har en lång bakgrund inom hockeyn med bland annat ett junior SM guld för Djurgården. Det kommer bli mycket fokus på att få barnen att ha kulpå isen samtidigt som de lär sig grunderna för att bli duktiga hockeyspelare.

Både skridskoskola och hockeyskola börjar den 29 september.
Skidskoskola 09:30 - 10:15
Hockeyskola (för alla) 10:15 - 11:00
Hockeyskola (tjejer) 11:00 - 11:50

De tjejer som vill träna både kl 10:15 - 11:00 samt 11:00 - 11:50 får göra det och endast betala en (1) avgift. Avgiften för hockey och skridskoskola under säsongen 204/2025 är 1100 kronor samt 300 kr i medlemsavgift till Sundbybergs IK.


HÄNG MED IN PÅ ISEN!

Sundbybergs IK Hockey sektion är en liten förening och vi vill att alla ni föräldrar som vill och kan engagera er, på och sidan om isen, berättar detta för oss. Skicka ett mail till oss ishockey@sundbybergsik.se eller ta kontakt med någon av oss i hallen.
Det bästa är om ni tar med er skridskorna ner till skridskoskolan eller hockeyskolan och går på isen tillsammans med era barn. Vi behöver hjälp från alla föräldrar. Tidigare erfarenhet av hockey är inget krav.


VÄLKOMMEN!

Vi hoppas på att så många som möjligt hittar ner till Tulehallen och till ishockeyn som iallafall vi anser vara världens bästa idrott.

Med bästa hälsningar
Sundbybergs IK Hockey

ishockey@sundbybergsik.se
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub