Flickor 2011

Sundbybergs IK F2011

F2011 består av ca 25 spelare och tränar 2 gånger i veckan. Här hittar du vår lagkalender samt kontaktuppgifter till ledarstaben.

Höstinformation

29 sep, 2021
Hej alla föräldrar. Länge sen vi kom ut med någon information. Tänkte här komma med en liten uppdateringar om vad som varit sen pandemin och vad som kommer hända framåt nu i höst. Läs mer

Riktlinjer COVID-19 (28 april 16:30)

29 apr, 2021
St:Eriks cupen kan börja och fritt fram för träningsmatcher samt camper/läger!

Spelarmötet

14 apr, 2021
Vad är ett lag och vilka vill SIK F11 vara? Vad är bra med våra träningar, vad fortsätta med och vad vill vi prova nytt? Om spelarna trodde att de hade gjort sitt när de svarat på spelarenkäten, trodde de fel. Vi lät spelarna själva jobba fram vilka SIK F11 är och vill vara. Läs mer

Semesterstängt!

30 nov, 2021
Kansliet håller semesterstängt 1-3 december och öppnar åter måndag den 6 december.

Kansliet stängt fredag den 5 november!

5 nov, 2021
Med anledning av Allhelgonahelgen har kansliet stängt fredag den 5 november och öppnar som vanligt måndag den 8 november.

Är du vår nya medarbetare?

4 okt, 2021
Sundbybergs IK söker ny medarbetare till kansliet. Under rubriken övrigt kan du läsa mer om tjänsten och hur du söker den.

Om SIK Fotboll

Sundbybergs IK Fotbolls ambition är att erbjuda fotbollsträning av god kvalitet kombinerat med sunda värderingar och på så vis vara det bästa alternativet till både bredd och elit.

Alla som gillar fotboll och vill prova att följa vår läroplan och värdegrund får vara med – oavsett om drömmen är att bli fotbollsproffs eller bara att ha kul för stunden. Vi tolkar utveckling och framsteg utifrån varje spelares unika förutsättningar och mål – inte utifrån en serietabell eller kortsiktigt fokus på matchresultat.

Våra tränare och ledare är ideellt arbetande, utan betalning eller andra förmåner.


Vid intresse att spela i SIK klickar du här >>

För att läsa mer om vision och värdegrund klickar du här >>


Vill du testa på att spela fotboll?

Kontakta kanslit (kontaktuppgifter hittar du på SIK Fotbolls hemsida)


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub