Flickor 2011
Sikbg1

Pröva på

Välkomna till Sundbybergs IK och Flickor11


Information till nya spelare och föräldrar

Är ert barn intresserad av att börja spela fotboll med oss, ta kontakt med SIK kanslit (08-28 11 15).

Vi välkomnar alla spelare att pröva på att spela fotboll med laget. Spelaren kan i lugn och ro "känna på" vid tre träningar innan beslut om fortsatt spel ska meddelas.

Idag är vi 27 spelare, sex tränare och en lagledare. Laget har två träningar per vecka, så många träningsmatcher vi får tillfälle till och match på helger via st Erikscupen

När beslut fattats om fortsatt spel gäller följande:

Vi behöver era uppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, mail samt ert barns personnummer. Dessa uppgifter krävs dels för att vi ska veta hur vi kan komma i kontakt med er om något skulle inträffa under träning eller inför träning. Men även för att vi ska kunna meddela SIK kansliet om en ny medlem. När er dotter är registrerad som spelare kommer fakturor med medlemsavgift och sektionsavgift skickas hem till er. När medlemsavgift samt sektionsavgift är betald och er dotter är registrerad i våra system som medlem kommer hon automatiskt bli försäkrad.

I Sundbybergs IK är vi klädda i grön-vitt, på Stadium i Bromma Blocks kan ni köpa SIK kläder: Vita shorts, gröna strumpor Adidas (samt overall). För match krävs även benskydd! Håret ska vara uppsatt och smycken får inte bäras, gäller även örhängen som måste tas ur på match

Här på hemsidan finns all aktuell information om matcher och träningar.

sikfotboll.se finns mer information om Sundbybergs IKs fotbollssektion och där hittar ni kontaktuppgifter till personalen som jobbar på kansliet.

Kallelse till träningar och matcher sker via MyClub (mailutskick). Matchinbjudningar sker efter att barnet deltagit på träningar under 4veckor (8 träningstillfällen).


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub