Flickor 2011
Sikbg1

Spelarmötet

Publicerad 2021-04-14 22:36
Vad är ett lag och vilka vill SIK F11 vara? Vad är bra med våra träningar, vad fortsätta med och vad vill vi prova nytt? Om spelarna trodde att de hade gjort sitt när de svarat på spelarenkäten, trodde de fel. Vi lät spelarna själva jobba fram vilka SIK F11 är och vill vara.
  1. Spelarna fick vänta i omklädningsrummet under tiden som hallen förberedes.


Det började lite trevande med val av plats och bänkkompis man känner mest. Helena redovisade spelarenkätens frågor och lagets svar under tiden som de fikade. Några axplock från enkäten (21st av lagets 23spelare deltog):


Vad tycker du att vi behöver träna mer på (som lag)?


Vad vill du öva mer på?Hur är en bra lagkompisVilka regler tycker du är viktigast för laget att påminna oss om?Tjejerna delades därefter upp i fyra grupper med uppdraget att tillsammans fundera på och prata om

a. Vad är ett lag?

b. Vad är bra med ett lag?

c. Hur vill vi att vårt lag ska vara? Och välja ut 3 ord som beskriver det!


Sedan fick spelarna presentera sina valda ord för varandra + reflektioner från tränare


Gruppernas nästa uppgift var att diskutera

a. Vad ska vi "börja göra – fortsätta göra – sluta göra" för att vårt lag ska bli som vi vill?

Sätta upp ord de enatsom i grupperna under respektive kategori och presentera för varandra.En timme går fort! Vi avslutade spelarmötet med en summering av tränarna.Vi är supernöjda med mötet och känner att vi kommer få mycket nytta av dess resultat under säsongen.
Vi kommer att uppmärksamma tjejerna på när vi gör övningar som de önskat, tänka på att lägga in lagstärkande delar i fotbolsanvisningen som stödjer dem att bli de vi vill vara och berömma när lagregler efterlevs.

Har de berättat något om mötet till er hemma? Berätta gärna för oss vad hon tyckte när vi ses. Eller hör av er om ni är nyfikna på att höra mer eller ge feed back.


Vi tar en bra känsla med oss in i fotbollssäsongen 2021!
//Tränare och Ledare SIK F11

Åsa
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub