F 08-09
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Säsongen 20/21 går igång i veckan!

Publicerad 2020-08-18 20:55
Img 8034
Nu är det dags att köra igång säsongen 20/21 med Bulldog Cup diret sista helgen i augusti.

Sommaren hänger i och värmen kom åter, men som tur är så tar inte innebandyn hänsyn till vädret. Vi kör igång ändå!
SIK Flickor 08/09 kommer i år köra sista året i Blå serie, medelsvår, samma serie som förra året. Där hade vi många roliga matcher och en fantastisk utveckling. Tyvärr kom Coronan in och stängde ner säsongen lagom till vår formtopp.

Årets säsong går igång direkt på högvarav. Eftersom vi är ett så trevligt och omtyckt lag att möta så har vi blivit inbjudna till Sickla Bulldog Cup lördagen den 29/8.
Vi kommer spela en endags miniturnering tillsammans med Sickla, Nacka och Sköndal. 3 lag som vi spelat jämna och spännande matcher mot förra året. Riktigt roligt ska det bli.

För att få upp farten till cuppen så har vi en uppstartsträff vid Ursviks IP (på gräsmattan) torsdagen den 20 augusti kl 18-19. Vi träffas, hänger lite, snackar förväntingar och mål samt grillar korv tillsammans. Hoppas alla spelare kan komma?!


Vi har också två träningstider bokade innan cuppen. Det är träning i Brotorpshallen söndagen den 23/8 och torsdagen den 27/8. Båda träningarna är mellan 17:30 - 19:00.

Från och med vecka 36 så är det träning enligt ordinarie schema. Vi har en liten ändring sedan förra säsongen och det är tiden på söndagar.
Denna säsong är alla träningar mellan 17:30 och 19:00. Onsdagar i Hallonbergen och söndagar i Brotorpshallen som vanligt.


Nu kör vi!


//Tränarna

Niklas
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub