F 06-07
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Ny säsong!

Publicerad 2019-09-12 09:01
Nu är vi igång och laddade efter sommarens innebandyuppehåll! Några vänliga påminnelser och önskemål från oss ledare inför nya säsongen:

- Svara på kallelser i tid, vi lägger upp träningarna efter antal anmälda. Meddela i god tid om det är någon match som krockar med annat.

- Kom i tid till samlingar, träningen börjar 17.30 resp 18.45 så då ska man vara på plats ombytt och klar.

- Föräldrar hjälper som vanligt till med sarg vid behov. Sekretariatschema kommer att skickas ut inom kort, kan man inte den tilldelade tiden byter man själv med någon. I år tillkommer det att skriva protokoll (man får hjälp på plats av domaren) så vi rekommenderar att ni är två personer i sekretariatet.

- Vi hjälper gärna till att tejpa knän mm i mån av tid men behöver man tejpning ofta uppskattar vi om man kommer lite tidigare eller gör det innan man kommer så det inte tar tid från träningen/uppvärmningen. Ta gärna med egen tejp då vi har begränsade resurser.

- Det är många som har andra aktiviteter vilket vi tycker är positivt, dock önskar vi att man prioriterar att komma på innebandyträningarna nu i uppstarten för att komma in i spelet då vi har matchpremiär redan 28/9.

- Ha kul :-)

Stort tack för ert samarbete! Har ni frågor eller om det är något ni vill prata om är det bara att kontakta någon av oss ledare.

Katrin, Ewa, Camilla, Niklas & Hanna



Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub