F 06-07
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Info gällande resten av säsongen

Publicerad 2021-03-06 09:33
Tyvärr ställs även resten av vårens seriespel in, detsamma gäller Linköping Cup. Vi ställer också in måndagens träning för att minska risk för smittspridning efter sportlovet.

Med tanke på rådande läge har innebandyförbundet nu ställt in alla vårens matcher. Vi har tidigare anmält oss till Seriespel 2.0, en kortare serie matcher under april och maj för de som kan och vill. Dock risk att även denna omgång ställs in, vi inväntar besked kring detta från förbundet.

Vi var 2020 anmälda till Linköping Floorball Cup som sedan flyttades till april 2021. Eftersom smittoläget fortfarande är oroande kommer cupen inte att genomföras. De som betalade in till cupen 2020 kommer att få tillbaka pengar så snart vi får mer info samt återbetalning från arrangören.

Vi kommer inte att träna nu på måndag för att undvika ev smittorisk efter sportlovet. Kallelse kommer komma när träningarna startar igen, glöm inte svara i tid!

Tyvärr blev ju säsongen inte alls som vi hade tänkt oss men vi hoppas att tjejerna hittar motivationen att komma och träna ändå. Om läget förändras i samhället siktar vi på ett par träningsmatcher under våren och ser fram emot nya tag till hösten.

/Ledarna

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub