Dam J
Sikbg1

Provspel inför säsongen 2021!

Publicerad 2021-02-19 17:30
Dj provspel
Vill du vara en del av våran trupp till säsongen 2021? Vi kommer delta i div 2 och div 3. Vi välkomnar alla spelare oavsett position.

Om laget och säsongen

Vill du vara en del av ett lag där träningsdisciplin och konstruktiv fotboll står i centrum? Då är vi ett mycket bra alternativ för dig.
Lagets mål är att utveckla och förbereda dig inför det stora steget in i seniorfotbollen. Genom hård och noggrann träning hjälper vi dig att nå din nästa nivå. Laget tränar 3 gånger i veckan på Sundbybergs Idrottsplats under ledning av Alexander Ragnarsson (UEFA B Diploma) och hans ledarstab med mångårig erfarenhet av spelarutveckling inom juniorfotbollen. Säsongen 2021 kommer laget att spela serierna F2005/2002 Div 2 och Div 3. Med hjälp av klubbens VEO-kamera har vi möjlighet att filma/analysera våra matcher. Det finns även ett samarbete med Damlaget där rotationsträning och spel erbjuds för de juniorer som är redo.

Öppet att ansöka

Nu är det öppet för provspel om en plats i truppen. Vi spelare som är födda 2002-2005 på samtliga positioner, speciellt målvakter.
Som spelare i laget förväntas du planera studier och fritid så att du kan närvara på majoriteten av träningarna och vara tillgänglig för att bli uttagen till match på helgen. För att ansöka skickar du ett mail till alexander@sik.org där du anger:

  • Namn
  • Personnummer
  • Mobilnummer
  • Position
  • Tidigare lag
Alexander Ragnarsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub