Dam J
Sikbg1

Flagguppdrag: Sverige - Chile

Publicerad 2018-03-13 23:16
Flagguppdrag lördag den 24 mars. Samling 15:45 vid Gate 3 på Friends Arena. Insläpp 16:00. Matchstart 18:00. Slut ca 19:45. Tillhörande Flaggträning torsdag den 22 mars. Samling 19:00 vid bommarna till Sundbybergs IP för vidare färd till Vinnarhallen på Bosön.

Lördag den 24 mars är det dags för ett nytt flagguppdrag. Då möter Sverige Chile i en träningslandskap inför sommarens fotbolls VM i Ryssland. De flesta av er har gjort det här förut och det är inget nytt nu. Som vanligt ser vi matchen tillsammans efter avslutat flagguppdrag.

Som alla vet ger det här uppdraget oss ett otroligt bra tillskott till lagkassan. I dagsläget är vi (DJ och D) 41 spelare plus ledare. På flagguppdraget ska vi se till att vi har 40 spelare som bär flaggan. Det innebär att även denna gång måste några av våra ledare fylla ut och bära flaggan. Så det är jätteviktigt att ALLA ställer upp. För varje spelare som vi måste ersätta med en spelare från ett annat lag tappar vi 200 kr. Och det vill vi inte. Pengar behövs till träningslägret i Spanien.

Till varje flagguppdrag kommer en flaggträning. Flaggträningen är obligatorisk och endast i undantagsfall slipper man vara med. Arrangören kräver att så många som möjligt är med på både träning och uppdrag. Kan vi inte leva upp till det förlorare vi uppdraget. Och det vill vi inte göra.

Följande gäller:

Flaggträningen, torsdag 22 mars.

  • Samling 19:00 vid bommarna till Sundbybergs IP för vidare färd ut till Vinnarhallen på Bosön
  • Flaggträningen börjar 19:30
  • Slut ca 20:30
  • Vi borde vara tillbaka i Sundbyberg runt 21:00

Eftersom flaggträningen är ute på Bosön behöver hjälp med skjuts. Alla som är med kan väl kolla om det finns någon där hemma som kan ställa upp och skjutsa. Har ni någon som kan hjälpa till så skriver ni det i kommentarsfältet på kallelsen. Glöm inte att ange hur många som kan åka med i bilen.

Flagguppdraget, lördag 24 mars.

  • Samling 15:45, Friends Arena, Gate 3
  • Insläpp 16:00
  • Matchstart 18:00
  • Slut ca 19:45

Att tänka på: Ta med något att dricka och ev äta innan. Ta med peng till snacks och dryck under match. Tänk på att skorna ska ha platt sula. Inga dobbar på skorna!

Henrik Alfredsson
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub