Sikbg1

Kalldusch på hemmaplan

Publicerad 2019-05-30 02:25
Damlaget 1
Damlaget åkte på en rejäl kalldusch på hemmaplan när man fick se sig besegrade med 0 - 3 mot Reymersholms IK.

Det var dags för omgång 5 i Damer Div 4 där Reymersholms IK gästade Sundbyberg.

Sundbyberg gjorde en fin första halvlek där man ägde mycket boll och skapade tillräckligt med chanser för att göra 2 mål. Mycket oskärpa i de avgörande passningarna och vid avslut innebar att första halvlek slutade mållös.

I andra halvlek gör Sundbyberg några justeringar och fortsätter att forcera mot Reymers backlinje men laget tar inte vara på lägena. I matchminut 66 får hemmalaget äntligen in bollen som tyvärr döms bort pga en mycket tveksam offside. Efter det följde några oturliga minuter i matchens sista tredjedel och plötsligt har Reymers gjort två mål. Av bara farten studsar bollen Reymers väg till mål nummer 3 också. Bara att gratulera gästerna till deras effektivitet ikväll.

Sundbybergs damer vill rikta ett stort tack till den härliga publiken som kommit för att heja fram laget ikväll. Stort tack även till spelare och ledare i Reymersholms IK för mycket god match. Nu laddar laget om inför nästa match som spelas på söndag 2 juni kl 16:00 borta mot Viggbyholms IK på Hägernäs IP 1. Viggan har inlett säsongen med 13 poäng på 6 matcher och kommer senast från en stark 10-1 vinst hemma mot Vasalunds IF.

Laget: Riggo Ringstrand - Mira, Kihlstrand, F Gombrii, Wetterstrand, Grelsson, H Gombrii, Le Therisien, Fröberg, Wuscha, Hammi

Inbytta: Lindqvist, Torberg, Svenander, Fagerlund