Sikbg1

Ännu en storseger för damlaget

Publicerad 2018-05-21 14:10
33039992 2085097591519275 8804482450546753536 n
Sundbyberg tog i söndags emot AK Stockholmsatleterna på Sundbybergs IP. Man vann matchen med hela 27-1.

Laget spelade väldigt målmedvetet från start och det märktes att spelarna hade stort fokus på att komma upp i maxprestation. Det blev en minst sagt flygande start och efter 30 minuter spelade så ledde Sundbyberg med 8-0. Därefter ökade man och gjorde sju till innan paus. 15-0 i halvtid.

Sundbyberg styrde och ställde matchen igenom och motståndarna hade helt enkelt inget att sätta emot idag. Stockholmsatleterna fick dessutom avsluta matchens sista 20 minuter med en spelare mindre efter att ha åkt på en målchansutvisning och straff, som Sundbybergs målvakt Angelica Riggo Ringstrand slog in. Trots flertalet olika målskyttar var det två som stack ut lite extra, nämligen Sonia Hammi med 8 mål och lagkapten Magda Le Therisien på 7 gjorda mål. Även Tyra och Carin från vårt F15 gjorde två mål var!

Stor eloge till Stockholmsatleterna som kämpade matchen igenom utan att ge upp eller gnälla.

Nästa match mot Erikslunds KF borta som inlett starkt med 3 segrar på lika många spelade matcher. Matchen spelas söndagen den 10 juni 18:00 på bortaplan i Erikslund.