Pojkar 2010 Lilla Alby
Sikbg1

Sundbybergs IK P2010 LA

SIK P2010 LA består av ca 20 spelare och tränar 3 gånger i veckan.

Kontaktperson: Isaac Bengtsson
isaac@sik.org

Elitloppet 2022

29 maj, 2022
Idag har nästan hela laget varit fanbärare på Elitloppet, vi hade även ett par strålande föräldrar som deltog och det tackar vi ödmjukt för🙂. En härlig upplevelse för alla.

Onsdags träningar är dom bästa

18 maj, 2022
Uppvärmning med polaren i mitten, sedan blev det olika övningar i en bana.. Killarna kämpade på bra, alla efter sin egna förmåga. Dom börjar förstå varför dom gör vissa övningar, så som att stärka upp bålmuskulaturen. Sedan övade dom på närkampsspel, att våga gå in i närkamp oavsett hur stor eller liten motståndaren är.. Allt avslutades med gemensam stretching 😃. Super bra kämpat av alla, vissa kommer va lite mer ömma än andra imorgon 💪👏.

Det finns många sätt att stötta killarna på..

10 maj, 2022
Hjälp Sundbybergs IK Fotboll P2010 Lilla Alby att vinna prispengar samt biobiljetter genom att registrera dig som ny kund hos Svenska Spel Sport & Casino. Det går hela 200 kr till Sundbybergs IK Fotboll P2010 Lilla Alby för varje ny kund som registrerar sig och sätter in 100 kr på sitt spelkonto. Är du redan kund hos Svenska Spel? Alla dina spel ger också poäng i tävlingen. Spela alltid lagom. Läs mer om tävlingen här: https://www.sponsorhuset.se/sundbybergsikfotbollp2010lillaalby/landing/kampanj-svenska-spel

Dubbla Silver till Nicole Layrisse på JEM

14 sep, 2022
Sm square nicole layrisse silver
Under JEM i Bowling i Wittelshein, Frankrike så kammade Sundbybergstjejen Nicole Layrisse tillsammans med det svenska damjuniorlandslaget hem två silvermedaljer. Först i dubbeln tillsammans med Alice Lindqvist för att även senare under veckan vinna silver i 4-manna laget tillsammans med Kajsa Samuelsson, Alice Lindqvist och Maja Engberg. Vi i Sundbybergs IK vill rikta ett stort Grattis till Nicole och vi är stolta över att ha så fina representanter för vår klubb!

Mejlen åter igång

7 sep, 2022
Mejlen fungerar nu som vanligt igen.

Semesterstängt

23 jun, 2022
Kansliet håller semesterstängt vecka 27-30.
Här visas nyheter.

Om SIK Fotboll

Sundbybergs IK Fotbolls ambition är att erbjuda fotbollsträning av god kvalitet kombinerat med sunda värderingar och på så vis vara det bästa alternativet till både bredd och elit.

Alla som gillar fotboll och vill prova att följa vår läroplan och värdegrund får vara med – oavsett om drömmen är att bli fotbollsproffs eller bara att ha kul för stunden. Vi tolkar utveckling och framsteg utifrån varje spelares unika förutsättningar och mål – inte utifrån en serietabell eller kortsiktigt fokus på matchresultat.

Våra tränare och ledare är ideellt arbetande, utan betalning eller andra förmåner.


Vid intresse att spela i SIK klickar du här >>

För att läsa mer om vision och värdegrund klickar du här >>

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub