Pojkar 2010 Lilla Alby
Sikbg1

Sundbybergs IK P2010 LA

SIK P2010 LA består av ca 22 spelare och tränar 3 gånger i veckan.

Kontaktperson: Isaac Bengtsson
isaac@sik.org

Snart jullov, men först hade vi lagfest!!

14 dec, 2022
Vilken härlig säsong vi har haft, killarna har haft en fantastisk utvecklingskurva både individuellt men även som lag. Så självklart tyckte vi ledare att dom gjort sig förtjänta av en liten lagfest/avslutning så här innan julledighet.. Vi käkade pizza, drack läsk och självklart glass i stora lass som efterrätt :D. Killarna fick prata om vad som varit bra under säsongen, vad dom tyckte var höjdpunkter samt vad dom vill utveckla ännu mer under nästa säsong.. Vi ledare fick även tillfälle att prata lite om hur vi tänker inför nästa säsong, vilka mål vi vill sätta upp och hur vi ska ta oss dit.. Allt som allt så hade vi en fantastisk kväll tillsammans med alla våra favorit barn. Vi kan inte påpeka tillräckligt ofta hur stolta vi är över dessa killar, hur fina dom är mot varandra och oss vuxna samt hur viktigt lagandan är för oss alla. Allt avslutades med ett litet snöbollskrig innan hemgång. Vi vill önska alla ett härligt jullov med massa god mat, vila och närstående. (Kanske lite julklappar också) Bra kämpat denna säsong alla inblandade!!

Fairplay!!

25 okt, 2022
Fairplay är något vi värderar högt i vårat lag, och försöker implementera i alla våra träningar, matcher och andra aktiviteter. Inte alltid så lätt när känslorna tar över i en viktig match eller på cup, MEN när vi gästade IFK Viksjös pojkcup i mitten på oktober så va våra killar exemplariska ?. Vi hade en härlig hejarklack med föräldrar som sjöng ramsor och peppade killarna från sidan, samt tränare som hela tiden gav killarna positiv feedback och uppmuntrade till att ha roligt. Detta sammantaget gjorde att av 16 deltagande lag i våran grupp så gick våra killar obesegrade genom cupen ?. Vi vann även det cupens Fairplaypris.. Så vi fortsätter med stolthet att blicka framåt och vi kan inte vara mer stolta över vad vi kan åstadkomma tillsammans! Laget, tränarna/ledarna och inte minst föräldrarna. Forza SIK P10 LA

Elitloppet 2022

29 maj, 2022
Idag har nästan hela laget varit fanbärare på Elitloppet, vi hade även ett par strålande föräldrar som deltog och det tackar vi ödmjukt för?. En härlig upplevelse för alla.

Semesterstängt!

11 jun, 2024
Kansliet har semesterstängt fr o m fredag 12/7 och är åter tillbaka måndag 12/8.
Md nationaldagen

Glad Nationaldag!

6 jun, 2024
Sundbybergs IK vill önska er alla en Glad Nationaldag!
Här visas nyheter.

Om SIK Fotboll

Sundbybergs IK Fotbolls ambition är att erbjuda fotbollsträning av god kvalitet kombinerat med sunda värderingar och på så vis vara det bästa alternativet till både bredd och elit.

Alla som gillar fotboll och vill prova att följa vår läroplan och värdegrund får vara med – oavsett om drömmen är att bli fotbollsproffs eller bara att ha kul för stunden. Vi tolkar utveckling och framsteg utifrån varje spelares unika förutsättningar och mål – inte utifrån en serietabell eller kortsiktigt fokus på matchresultat.

Våra tränare och ledare är ideellt arbetande, utan betalning eller andra förmåner.


Vid intresse att spela i SIK klickar du här >>

För att läsa mer om vision och värdegrund klickar du här >>

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub