Pojkar 2010 Lilla Alby
Sikbg1

Sundbybergs IK P2010 LA

SIK P2010 LA består av ca 20 spelare och tränar 3 gånger i veckan.

Kontaktperson: Isaac Bengtsson
isaac@sik.org

Fairplay!!

25 okt, 2022
Fairplay är något vi värderar högt i vårat lag, och försöker implementera i alla våra träningar, matcher och andra aktiviteter. Inte alltid så lätt när känslorna tar över i en viktig match eller på cup, MEN när vi gästade IFK Viksjös pojkcup i mitten på oktober så va våra killar exemplariska 😀. Vi hade en härlig hejarklack med föräldrar som sjöng ramsor och peppade killarna från sidan, samt tränare som hela tiden gav killarna positiv feedback och uppmuntrade till att ha roligt. Detta sammantaget gjorde att av 16 deltagande lag i våran grupp så gick våra killar obesegrade genom cupen 🥇. Vi vann även det cupens Fairplaypris.. Så vi fortsätter med stolthet att blicka framåt och vi kan inte vara mer stolta över vad vi kan åstadkomma tillsammans! Laget, tränarna/ledarna och inte minst föräldrarna. Forza SIK P10 LA

Elitloppet 2022

29 maj, 2022
Idag har nästan hela laget varit fanbärare på Elitloppet, vi hade även ett par strålande föräldrar som deltog och det tackar vi ödmjukt för🙂. En härlig upplevelse för alla.

Onsdags träningar är dom bästa

18 maj, 2022
Uppvärmning med polaren i mitten, sedan blev det olika övningar i en bana.. Killarna kämpade på bra, alla efter sin egna förmåga. Dom börjar förstå varför dom gör vissa övningar, så som att stärka upp bålmuskulaturen. Sedan övade dom på närkampsspel, att våga gå in i närkamp oavsett hur stor eller liten motståndaren är.. Allt avslutades med gemensam stretching 😃. Super bra kämpat av alla, vissa kommer va lite mer ömma än andra imorgon 💪👏.

Anmälan till Bamsegympa VT 2023 har öppnat!

23 nov, 2022
Anmälan till Bamsegympa VT 2023 har nu öppnat. Är ert barn ny hos oss kan ni anmäla er under fliken VT 2023 på Bamsegympans sida och är ditt barn redan aktiv så anmäler ni er i mejlet som ni har fått från oss.

Första advent

22 nov, 2022
Söndagen den 27/11 är det första advent och vad passar inte bättre än att börja julpynta? Genom att visa upp ditt SIK medlemskort hos Snitz Blommor så får du, 15% på alla snittblommor ock krukväxter. 10% på alla övriga varor (dock ej presentkort och blomsterförmedling). SKOGSBACKEN 24, 172 41 SUNDBYBERG

Du har väl inte missat?

10 nov, 2022
Du har väl inte missat att du som medlem har 25% rabatt på notan för dig och ditt sällskap när du visar upp ditt medlemskort hos SIGNAL BY GOLFBAREN som ligger på Sundbybergs torg 1,172 67 Sundbyberg. Resten av våra samarbeten hittar du under fliken ``Rabatter och Samarbeten´´ under övrigt.
Här visas nyheter.

Om SIK Fotboll

Sundbybergs IK Fotbolls ambition är att erbjuda fotbollsträning av god kvalitet kombinerat med sunda värderingar och på så vis vara det bästa alternativet till både bredd och elit.

Alla som gillar fotboll och vill prova att följa vår läroplan och värdegrund får vara med – oavsett om drömmen är att bli fotbollsproffs eller bara att ha kul för stunden. Vi tolkar utveckling och framsteg utifrån varje spelares unika förutsättningar och mål – inte utifrån en serietabell eller kortsiktigt fokus på matchresultat.

Våra tränare och ledare är ideellt arbetande, utan betalning eller andra förmåner.


Vid intresse att spela i SIK klickar du här >>

För att läsa mer om vision och värdegrund klickar du här >>

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub