Flickor 2011
Sikfotbollsidhuvudmyclub

VM

Publicerad 2020-03-09 15:37
I lördags körde vi smygpremiär och lät våra två lag blandas ihop i en gemensam träning. 19spelare hade anmält sig. Kul!

De på plats för träning fick delta i ett mini-VM mellan Brasilien (gul), italien (blå), Spanien (Röd). Två matcher á 15min per land hann vi med.

För dem som inte hade match gällde olika "fotboll-och-lära-namn"-lekar nere i omklädningsrummen. Fiffigt att veta vad alla heter för att ha kul på minilägret ihop och för att kunna varandras namn och ropa under match.

Och bara att konstatera än en gång att det är för oss vuxna det är svårt att lära sig namn. Spelarna behövde inte mycket övning.

Summa summarum tycker vi att det verkar vara ett peppat lag. Hör gärna av er till någon av oss ledare om ni har frågor eller funderingar kring i hopslagningen el om ngt var otydligt i utskicket efter föräldramötet.Vi vill också påminna om lagets miniläger den 28-29 mars.

Har ni inte redan svarat på kallelsen så gör det gärna. Tiderna kan fortfarande komma att justeras något den 28/3. Vi har inte fått exakt tid för lagfotografering som är starttiden för lördagen. (Lagfotot tas i Ängskolans gymnastikhall.)

Den 29/3 behöver vi hjälp med bakning till cafét. Skriv i kallelsens meddelandefältet alt sms om du kan hjälpa till att baka, stå i cafét och sälja - eller båda. Pengarna försäljningen ger går till lagkassan.


Och, vi vill påminna/puffa om Föräldragruppen. En förälder är redan klar! Nu behöver vi två till. Föräldragruppens uppdrag är att hitta på och arrangera -"vinstdrivande aktiviteter" och lag-skoj för tjejerna. Den förväntas inte stå för allt genomförande. Gruppen tar fram och planerar för ideér där fler sen kan bli involverade. Om och hur bestämmer föräldragruppen. Vi tror att det är en kul uppgift!

Ses igen på lägret!

Hälsar Ledare och tränare i SIK F11

åsa
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md sikfotboll.se
Md sundbybergsmodellen omslag
Md output tnktyn

Följ oss på

Md herrlandslaget
Landslaget tränade med oss!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub