P 12
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Knatteligan säsongen 2020/2021

Publicerad 2020-10-02 10:33

Hej alla.


Idag gick det ut en kallelse till 14 st av våra killar för det första tillfället i knatteligan detta år. Det är speciella tider och tyvärr inte många som vill arrangera knatteligan pga Covid 19. Vi har som policy att snabbt försöka boka in oss på de tillfällen som dyker men får tyvärr max plats med 2 st lag per tillfälle dvs 14 spelare från vår trupp på 40 st. Denna gång gick vi enbart på de som haft hög träningsnärvaro under hela 2020.

Under kommande säsong kommer dock alla spelare att få lika många kallelser och möjligheter att spela matcher i knatteligan, de som spelar nästa helg kommer alltså inte att kallas nästa gång osv.

Vi kommer löpande att lägga in de tillfällen där vi har fått plats på i kalendern. Märker vi att det blir för få tillfällen kommer vi att försöka anordna träningsmatcher.

Vi vill redan nu meddela att om man inte svarar på kallelse så kommer vi ta det som ett nej och kalla in andra spelare som reserv, det går alltå inte att dyka upp på knatteligan utan ett svar.

Har ni några funderingar ta ett snack med oss ledare på träningar eller kontakta ställföreträdande lagledare Johan Ersson på 0709 52 54 13.

Trots rådande omständigheter ser vi fram emot en rolig och utvecklande säsong och redan ser vi många glada killar på träningarna.


Forza SIK

/ledarna

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub