Sik banner klubben copy

Två Sjöar Runt - i höst

Publicerad 2020-03-24 22:10
Nu kör vi Två Sjöar Runt som ett höstlopp . "Vårens första..." blir istället "höstens sista...". Corona-viruset har gjort att Sundbybergs IK och Två Sjöar Runt nu flyttar loppet från den 15 mars till den 25 oktober 2020.

Många av er som var anmälda har kontaktat Sundbybergs IK och bett oss att flytta loppet. Vi har nu lyssnat på er och ser fram emot att anordna loppet som ett höstlopp istället.

Du eller den som anmält dig ska ha fått ett mail från kansliet@sik.org där instruktioner finns för att behålla sin anmälan eller om man väljer att få tillbaka anmälningsavgiften mot en midre administrativ avgift på 25 kr. Du kan också välja att skänka anmälningsavgiften till Sundbybergs IK friidrott.

Vi hade glatt oss åt att nästan 700 deltagare hade anmält sig till loppet, som är en viktig inkomstkälla för Sundbybergs IK friidrott för att kunna bedriva friidrottsverksamhet för barn och ungdomar i Sundbyberg med omnejd. Nu hoppas vi att så många som möjligt kan träna under sommaren och vill delta i loppet i höst istället.

Claes Johannesson
Tävlingsledare Två Sjöar Runt
Sundbybergs IK, friidrott

Claes Johannesson
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md st ende rs  2
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md md img 3469  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub