Sik banner klubben copy

Friidrottssektionen söker nya ledamöter till styrelsen

Publicerad 2021-02-22 22:28
Inför friidrottssektionens årsmöte den 22 mars behöver vi din hjälp! Vi måste alla bidra till det demokratiska arbetet i klubben och vi vill därför vädja till alla medlemmar att ni tänker efter om ni har några förslag på kandidater till sektionsstyrelsen. Det vi behöver alldeles särskilt är en person som kan åta sig att vara kassör.

Styrelsen ansvarar för hela sektionens verksamhet. Den träffas en gång i månaden och däremellan engagerar sig ledamöterna i olika arbetsområden såsom tävlingsarrangemang , ledarutveckling och kommunikation. Det sker även en löpande dialog med våra träningsgrupper för att säkerställa att verksamheten inom sektionen utvecklas på ett positivt sätt.

Ett roligt och givande uppdrag helt enkelt!

Kassören ansvarar för att följa föreningens ekonomi och den budget som årsmötet har tagit.

Arbetet består bl.a. av att se till fakturor betalas, att ta ut kontoutdrag, betala ut tränararvoden och andra utlägg etc.
Kassören stöttas av kansliet som också tar fram balans- och resultaträkning.

Från och med i år kommer kassörsposten att arvoderas och kandidaten kommer också ha möjlighet att påverka hur kassörsarbetet i detalj ska utföras framöver.

Ett viktigt uppdrag där du på ett positivt sätt bidrar till föreningens utveckling!

Vi vädjar till er som medlemmar som dagligen är i kontakt med ledare, föräldrar och andra anhöriga till deltagare i föreningens verksamhet om "tips" på personer som skulle kunna ta detta uppdrag. Valberedningen och styrelsen tar sedan kontakt med de personer som föreslås och ställer frågan.

Kommer ni på personer för andra uppdrag så tar vi gärna emot dessa förslag också, t.ex. ansvarig för hemsida, materielansvarig, sponsoransvarig m.m.

Mejla dina förslag på kandidater till Valberedningen på någon av nedanstående mejladresser senast den 8 mars. Det går även bra att du föreslår dig själv som kandidat till något av dessa uppdrag.

Lasse Nyqvist e-post lasse.nyqvist@di.se eller Tonia Strömquist e-post tonia.s@eie.se


Styrelsen friidrottssektionen Sundbybergs IK
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md st ende rs  2
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md md img 3469  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub