Pojkar 2011 Central
Sikbg1

Sammanfattning föräldramöte

Publicerad 2020-03-31 10:34
Vi informerade om träningar och seriespelet under utesäsongen 2020

Vi tränar på Sundbybergs IP både måndagar och onsdagar med start kl17. Den stora konstgräsplanen delas med flera andra SIK-lag. Alltid viktigt att man svarar på kallelser om man kommer eller inte. Både till matcher, träningar och andra aktiviteter som vi kallar till. Det går även att ändra sitt svar och det önskar vi att man gör även om det blir i sista minuten. Räcker med att meddela frånvaron i kallelsen. Det går även att lämna en kommentar. Är det någon som inte får kallelser (tex bytt mailadress) eller tycker att nåt är otydligt så tala gärna om det. När det är få tränare som kan närvara kommer vi tillfråga er föräldrar om att hoppa in och assistera. Att komma i tid och vara ombytt och klar för att kunna dra igång prick 17 är viktigt. Tänk på att det är svårt att hitta parkeringsplatser.

Angående Covid19 och regelverk kring sammankomster som träningar och matcher för idrott följer SIK och Stockholms Fotbollsförbund, Svenska Fotbollsförbundets regler https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/ som i sin tur tolkar Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att vi tillsvidare får fortsätta spela fotboll utomhus så länge man respekterar alla krav kring hälsa, hygien, max-antal i publiken och "socialt avstånd". Det kan så klart komma att uppdateras och förändras.


Därmed är fortfarande planen att vår liga/serie (S:t Erikscupen) kommer starta helgen 18-19 april. Det innebär en match nästan varje helg tom sommaruppehållet i juni. 5-manna och alltid på konstgräs. Ingen poängräkning eller tabell. Vi delar upp vår grupp i två jämnstarka lag (kallas för lag RÖD och GRÖN). Vi kommer möta andra föreningar, huvudsakligen från norr- och västerort. När vi har hemmaplan kommer matcherna spelas på Golfängarna. Kallelser kommer så klart i vanlig ordning till varje match och där är det extra viktigt att alltid svara JA eller NEJ så vi kan garantera att vi får ihop tillräckligt många spelare till varje match. Det kommer även stå när det andra lagets match är. Som kommentar får man gärna skriva om spelaren kan ställa upp även då så vi vet vilka vi kan börja kontakta om vi måste ta in extra spelare. Står inte det andra lagets match spelas den tyvärr exakt samma tid. Man får gärna kommentera även om man har svårt att ta sig till bortamatcher. Då försöker vi så klart alltid lösa det med att hitta nån som kan skjutsa spelaren. Kallelse till lagens första matcher kommer inom kort. Nu hoppas vi bara på att smittorisken inte förvärras så att nya restriktioner gör att vi inte kan spela.

Ta hand om er. För frågor maila eller prata med oss på träningarna:)

Mvh Ledarna

Fredrik, Dan, Peter och Daniel

Daniel, lagledare. 0739 289112
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub