Pojkar 2011 Central
Sikbg1

Internligan på Golfängarna den 14/5

Publicerad 2017-05-08 18:21
Vår första match startar kl 10:40 och sista matchen startar 12:20. Matchtiden är 1x15 minuter med 5 minuters mellanrum mellan varje match. Matcherna spelas på Golfängarnas konstgräs och benämns vid Plan 1 och 2. Vilken plan som är 1 respektive 2 kommer att framgå av skyltar på målen.

Lagen spelar med västar som matchställ. "Bortalaget" i respektive match ser till att spela med en avvikande färg från sina motståndare. Tränarna får gärna ta med lagets egna västar men det finns även västar att låna på plats.

Observera att det inte finns några omklädningsrum och att någon spelarförteckning/laguppställning inte behöver lämnas in.

SIK kommer att driva ett enklare fik där vi kommer att sälja kaffe, fikabröd, dryck etc. Tänk på att fiket endast tar emot betalning med kontanter eller via Swish.