Matchtider Internligan!

Publicerad 2017-09-11 17:38
Tider för F2011 Central är Kl 10:20, Kl 11:00 och Kl 11:40

Sundbybergs IK Fotboll hälsar er välkomna till Internligan på Golfängarna den 17/9!

Första matchen kommer att starta kl 10:20 och sista matchen 11:40. Matchtiden är 1x15 minuter med 5 minuters mellanrum mellan varje match. Matcherna spelas på Golfängarnas konstgräs och benämns vid Plan 1 och 2. Vilken plan som är 1 respektive 2 kommer att framgå av skyltar på målen.

Lagen spelar med västar som matchställ. "Bortalaget" i respektive match ser till att spela med en avvikande färg från sina motståndare. Tränarna får gärna ta med lagets egna västar men det finns även västar att låna på plats.

Observera att det inte finns några omklädningsrum och att någon spelarförteckning/laguppställning inte behöver lämnas in.

Vi kommer att driva ett enklare fik där vi kommer att sälja kaffe, fikabröd, dryck etc. Tänk på att fiket endast tar emot betalning med kontanter eller via Swish.