F 06-07
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Praktikaliteter

Publicerad 2018-04-16 08:43
Information om lagaktivitet, resterande träningar och säsongsavslutning!

Lagaktivitet lördag 21 april
På lördag samlas vi kl 10.00 vid Sundbybergs tvärbanestation för gemensam avfärd mot Globen och SM-finalen i innebandy. Evenemanget är kontantlöst så vill tjejerna handla något måste de ha kort med sig. Är det någon som inte har bankkort går det att lösa med swish till någon av ledarna. Vi äter lunch tillsammans (troligtvis innan vi går in så då fungerar det med kontanter), hänger i Funzone och kollar damernas final. Räknar med att åka hemåt vid ca 16.30. Vi kommer ange exakt hämtningstid från Sundbybergs station i Facebookgruppen så håll utkik där på lördag!

Träningar och säsongsavslutning
Vi kommer inte att träna mer på onsdagar men kör på några söndagar till då vi inte känner oss riktigt redo att skiljas åt än :-). Kallelse till träning kommer att skickas ut som vanligt. Det blir ingen stor gemensam SIK-avslutning i år utan vi har en egen lagavslutning söndag 6/5 med traditionsenlig föräldramatch. Tjejerna har önskat att inga syskon deltar i år utan enbart föräldrar. Om vädret tillåter siktar vi på gemensam korvgrillning efteråt.

För de som vill spela innebandy även efter den 6/5 kommer det att erbjudas möjlighet att träna med flickor 04/05 en gång i veckan. Mer information om det kommer!

Som det ser ut nu så behåller vi samma träningstider även nästa säsong (onsdag 17.45-19 samt söndag 16.30-18). Hoppas att det passar alla och att alla tjejer är sugna på att fortsätta med innebandyn!

/Ledarna

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub