F 06-07
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Miniturnering och protokoll från föräldramöte

Publicerad 2018-09-17 08:02
Gårdagens interna mixturnering bjöd på jämna matcher och härliga insatser från F06/07 och Katrin i mål. Jätteroligt att vara igång igen och se att tjejerna taggar till så fort det blir matchsituation. Stort tack till Stella och Camilla för cafétjänst. Se nedan protokoll från föräldramötet. Tacksam för er återkoppling snarast om det är matcher som ni redan nu vet krockar med annat.

Protokoll föräldramöte

¤ Information från Styrelsen – Tomas Mattsson Ordförande
Planer på lov-läger som kan stärka föräldrars delaktighet i lagen. Går at tjäna pengar till lagkassan om man kan tänka sig att ställa upp som ledare för skollovsläger. Välkomna att kontakta styrelsen om frågor.

¤ Träningsupplägg
- Onsdagar, samling 17.45 ombytta och klara så tjejerna kan starta med genomgång och uppvärmning så vi kan utnyttja hallen i 60 min.
- Söndagar fys 16.30. Utomhuskläder & löparskor - kläder efter väder. Träningen startar 16.30, då springer vi iväg ifrån hallen.

¤ Seriespel
Spelprogrammet för säsongen är släppt, och ligger i vår kalender på hemsidan. Kolla igenom och se om det är några matcher ni kommer ha problem med och meddela oss snarast så vi har chans att flytta om det behövs. Matchen på höstlovet kommer att flyttas. Kostnadsfria flyttar kan göras innan 1/10. Vi kan inte låna in spelare i år så viktigt att prioritera match eller tala om i god tid om man inte kan delta.

Promenader innan tidiga morgonmatcher för att få tjejerna att vakna och få rätt fokus. Tänk på utekläder & skor.

¤ Fortsatta kallelser via My Club
Kallelser via MyClub kommer via mail. Viktigt att svara i tid.

¤ Föräldraansvar:
- hjälp med sarg vid behov
- svara på kallelser
- komma i tid, och se till att spelarna har med sig rätt utrustning, tex kallade till 17.45 innebär att träningen börjar 17.45 man ska inte komma då.
- hjälp med sekretariat på hemmamatcher, Vi kommer liksom förra året göra ett schema för sekretariatet och det är föräldrarnas ansvar att byta sinsemellan om man inte kan den tilldelade matchen

¤ Cuper
Vi siktar på cup likande Katrineholm i vår igen, mer info kommer.

¤ Lagkassa
Vi behöver pengar till cuper och lagaktiviteter. Välkommet med någon typ av försäljningsaktivitet, föräldrar ansvarar för att detta genomförs! Tex matchcafé. Almas mamma Stella kan samordna matchcafét men föräldrar turas om att ansvara.

¤ Utrustning
Se över utrustningen – Tjejerna behöver bra skor både för inne och uteträning, viktigt med rätt längd på klubban.

¤ Övrigt
- Tränarna kommer att hålla kortare samtal med alla tjejer om deras tankar kring säsongen.

SIKs flickor 02-07 bjöd på tempo och jämna matcher. Roligt med matchträning och teambuilding :-)

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub