Damlag div 2
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Lyckad avslutning på säsongens seriespel!

Publicerad 2018-03-24 22:18
Sumpans damer avslutade säsongens seriespel med flaggan i topp! Vinst i både division 2 och division 3.

I division 2 blev det vinst mot Djurgården med 5-4 efter en riktig krigarinsats av SIK. Laget har under säsongen haft "stolpe ut" i många matcher, och att då få avsluta med en vinst var riktigt skönt. Matchen mot DIF var tajt och spännande och lagen följdes åt i målprotokollet fram till mitten av tredje perioden. Med drygt sjuminuter kvar satte Sumpan vinstmålet genom Julia Widman med assist från Sophie Westlund. Laget slutade på plats fem i tabellen.

Den avslutande matchen i division 3 mot Skogås/Trångsunds IBK slutade med vinst 3-0 och laget kom på en fantastisk andraplats i tabellen. Målet för säsongen var att ta fler poäng än förra säsongen, d v s minst 11 poäng. Det blev 52 poäng! Hela 17 segrar på 22 matcher. Och minst antal insläppta mål i serien dessutom.

Nu tar laget en välförtjänt paus i två veckor och inväntar under tiden nytt golv i Hallonbergens sporthall. Därefter kör vi igång med träningar igen och laddar inför en spännande turnering på Åland i slutet på april – Tournament of Åland.

Någon gång i maj avrundar vi säsongen och kan konstatera att SIK damlag mår bättre än någonsin. Med en bred trupp, många nya spelare och en härlig stämning har vi en svårslagen verksamhet.

Är du intresserad av att provspela med oss, skönaste laget i norrort? :) Hör av dig till någon i lagledning och kom på en provtränng. Välkommen!

Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub