F00
Sikbg1

Sammanfattning av spelarmötet

Publicerad 2015-10-22 08:08
Här kommer en kort sammanfattning av gårdagens spelarmöte. Vi ledare tycker det är otroligt kul att klubben lägger resurser på att bygga upp flick/dam verksamheten och är supertaggade inför nästa säsong. Hör gärna av er om ni undrar över något eller om jag missat något viktigt.
Sundbybergs IK Damjunior

Mötet började med att vår fotbollskonsulent Senai meddelade den goda nyheten att F99 och F00/01 från och med första november bildar träningsgruppen Sundbybergs IK Damjunior.

Ledare

Elias Gergi - Huvudtränare

Elias har en lång bakgrund som både spelare och ledare. Bland annat har han varit huvudtränare för Rissne IF damlag som tidigare spelat i division 3. Många av spelarna från Rissne spelar numera i Sundbybergs IKs damlag. Elias kommer ta huvudansvar för träningsgr uppen och de lag vi anmäler till sanktan. Elias har under en tid studerat våra träningar och matcher och har bildat sig en uppfattning om kollektiva och individuella förbättringsområden som han kommer börja jobba med från november.

Åke Ringwall - Tränare

Åke kommer från F99 och har tidigare även tränat framgångsrika P96.

Henrik Alfredsson - Materialförvaltare

Henrik som tidigare tränat F99 blir nu materialförvaltare.

Johnny Svenander - Tränare

Johnny har tränat F00 sedan fotbollslekis.

Juan Figeroa - Tränare

Har tidigare tränat F01 och under året även F00.

Tomas Gustafsson - Tränare/Lagledare

Tomas fortsätter som tränare/lagledare.

Utvecklingssamtal

Elias kommer att genomföra individuella spelarsamtal under de närmsta veckorna. Mötena kommer att vara på kansliet och det handlar mest om att han vill lära känna alla i truppen, höra hur säsongen har varit och hur spelarna funderar kring nästa säsong. Läs gärna igenom all information på damjuniorernas nya hemsida innan mötet.

Seriespel 2016

Många frågor på mötet kretsade kring hur vi tänker anmäla lag till sanktan nästa år. Då vi räknar med att vi kommer ha 30-35 spelare i truppen är planen att anmäla två lag. Just nu vet vi inte vilka serier det blir men vi kommer ta hänsyn till åldersstruktur och utvecklingsnivå. Det kommer också en del nya regler från förbundet som vi behöver se hur de är formulerade innan vi anmäler lag.

Hemsida

Ny hemsida för damjunior laget är under uppbyggnad (https://sundbybergsik.myclub.se/fotboll/damjunior). På hemsidan kommer ni hitta information om träningar, säsongsplanering, riktlinjer för spelarna mm.

Träningar framöver

Vi tar nu ledigt fram till tisdag 10 november för att sedan träna tisdagar och torsdagar fram till jul. I vår kommer det bli tre träningar i veckan med fokus på seriespelet 2016.

Hoppas alla får ett bra höstlov och att alla är taggade att köra igång igen den 10 november.

Hälsningar,

Ledarna (via Tomas)

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub