F00
Sikbg1

Aktiviteter vecka 42

Publicerad 2015-10-11 15:37
Två tuffa matcher i helgen gav en poäng efter tre bra halvlekar och en mindre bra.

I lördagens match mot FK Bromma börjar vi mycket bra och skapar en hel del. Vi åker snöpligt på ett baklänges mål och i andra halvlek kommer vi inte alls upp i samma nivå som i den första. Förlust med 1-0 men vi tar med oss spelet från första halvlek. I söndagens match mot Djursholm håller vi spelet uppe hela matchen mot en bra motståndare. Vi tar ledningen med 1-0 genom Narre, men Djursholm vänder till 2-1. Vi reducerar genom ett nickmål av Matti men tappar till 3-2. Vi avslutar dock starkt och Andrea gör 3-3 fint framspelad av Linn. I matchens sista spark är Andrea väldigt nära att peta in fyran. Men en pinne var känns rättvist.

Denna vecka blir det bara en träning (på tisdag). Vi vilar måndag och spelar match på torsdag.

Måndag Ingen träning. Vi rekommenderar vila, studier och EM-kval på TV.
Tisdag 18:15-20:00 Fotbollsträning, Sundbybergs IP (ombytt och klar 18:15)
Torsdag 19:00-21:15 Hemmamatch mot Ekerö IK, Sundbybergs IP (kallelse kommer inom kort), matchstart 20:00.