Pojkar 2004 Duvbo
Sikbg1

Sommarträning mm

Publicerad 2019-07-01 21:29

Hej allihop!

Till att börja med vill vi ledare tacka för de fina sommarpresenterna - både grillattiraljer, skålar och glas kommer väl till pass i sommarvärmen och dessutom ett presentkort på Stadium - tusen tack!

Killarna har nu haft välförtjänt träningspaus i två veckor, men för att hålla igång konditionen och slippa en jobbig start på höstsäsongen kommer ett mail med övningar samt ett kalendarium där ni ska notera vilka olika träningsaktiviteter som utförts under sommaren.

Som vi alla vet har det varit en tuff vårsäsong resultatmässigt, men vi ledare känner ändå att många spelare utvecklats under våren och vi ser gärna att hösten börjar där vårsäsongen slutade istället för att vi startar om på ruta ett :-).

Vi kommer under hösten att ytterligare utöka samarbetet med SIK P04 Rissne med bl a gemensamma träningar en gång i veckan. På sikt kommer lagen att slås ihop och både tempo- och spelmässigt ser vi ledare att ett fördjupat samarbete kommer leda till större utveckling av alla spelare.

Under våren har det emellanåt varit svårt att få ihop spelare från vårt lag till match. Eftersom både vi och Rissne behöver låna in spelare har vi ledare i båda lagen beslutat att försöka flytta matcher så att så få matcher som möjligt krockar. Detta möjliggör lån av spelare från båda håll och fler matcher för de som vill spela mycket fotboll.

I Duvbo/Ursvik kommer vi inför hösten att ytterligare skärpa kraven på träningsnärvaro och även inställning för att bli kallad till att spela match. I händelse av dålig träningsnärvaro kommer vi att kalla tränande Rissne-spelare (med viss reservation för vad frånvaron beror på naturligtvis).

Vi kommer att dra igång träningarna igen i början av augusti och hör av oss med exakt datum när det närmar sig.Avslutningsvis hoppas vi att ni föräldrar kan hjälpa till att uppmuntra grabbarna att hålla igång kroppen under sommaren, men så klart också njuta av sol, bad och en och annan glass.

Trevlig sommar till er allihop önskar ledarna P04 Duvbo/Ursvik"

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub