Herr A
Sikbg1

Välkommen, Mohammad Mohtadi

Publicerad 2023-05-12 19:13
Mohammadmohtadi
Den energiske kantspelaren, som anslutit under försäsongen från Bele Barkarby, har imponerat under seriestarten.

– Det känns riktigt bra att vara här, trivs bra med gruppen och individuellt. Första tiden har varit mycket förberedelser med både teori och tuffa träningar inför seriestarten. Nu är den äntligen igång och jag ser väldigt mycket fram emot vad den har att erbjuda.
– Jag valde att komma hit då jag blev taggad och intresserad av Sumpans vision att spela modig och rolig fotboll. Den är både kul att spela och att kolla på, säger "Mo" som hittills agerat både som ytterback och ytterforward.

– Kort om min fotbollsbakgrund är att jag gjorde min första A-lagsdebut som 15-åring i Hässelby SK. Efter det har jag varit en sväng i lite olika klubbar och kommer senast från spel hos Bele i division 4 förra året. Jag skulle säga att jag är en krigare på planen, snabb, gillar att utmana 1 mot 1 och vill alltid ge allt jag har på planen för att vinna.

– Vi har börjat säsongen ganska bra men man får inte ha för höga förväntningar. Vore såklart kul att bli skyttekung eller bidra med många assist men mitt främsta mål är att vinna serien och köra division 3 till 2024. Inshallah!

Isaac om "Mo":
– Ett riktigt fynd som går från klarhet till klarhet. Alltid en grym inställning på planen och ett otroligt lagarbete som dessutom numera kombinerats med en mångsidighet och kyla i uppspelsfasen som är riktigt kul att se. Vi alla följer Mo med spänning!


Fakta Mohammad Mohtadi

Tröjnummer: 18
Position: Ytterforward/ytterback
Född: 22 oktober 2001
Tidigare klubbar: Hässelby SK, IF Brommapojkarna, FK Bromma, Älvsjö AIK, Bele Barkarby FF

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub