Sikbg1

Seger mot Uppsala-Kurd

Publicerad 2020-06-28 16:29
106152874 2408392062792080 1133340635276166217 n
Årets första hemmamatch slutade med full pott för Sundbyberg efter att Rasmus Robarth gjort matchens enda mål i den 40:e minuten

Spelmässigt var den en ganska jämn tillställning i första halvlek där lagen turades om att skapa ett par halvchanser. I den 40:e minuten startade vi ett fint anfall på kanten som mynnade ut i ett inspel där lagets forward Rasmus Robarth höll sig framme och petade kallt in 1-0.

I den andra halvlek har de grönklädda rätt så bra kontroll på motståndarna matchen igen trots att de kämpar ihärdigt för en kvittering. Ytterligare ett par heta lägen skapades mot slutet av matchen där det är nära att Sundbyberg kan utöka sin ledning men slutresultatet stannar på 1-0. En oerhört skön seger och comeback efter premiärmatchens poängtapp.

Nu väntar vi med spänning på höstens matcher!

Sundbybergs IK - Uppsala-Kurd FK, 1-0 (1-0)
2020-06-27 14:00 Sundbybergs IP