Sikbg1

Herrarna föll med uddamålet i premiären

Publicerad 2018-04-09 15:21
Sumpanstockan
Efter en tillknäppt första halvlek och dramatisk andra halvlek drog Stocksund det längre stråt och lyckades vinna efter ett straffmål i den 86:e matchminuten

Stocksund inledde med högt tempo och satte tryck från start. Sundbyberg höll emot och började sakta men säkert jobba sig in i matchen. När spelet jämnades ut uteblev de farligare målchanserna från bägge håll och den första halvleken slutade mållös.

I den andra halvleken började matchen öppna upp sig mer. Gång på gång när Stocksund närmade sig hemmalagets straffområde visade Sundbyberg visade upp ett rejält försvarsspel som såg mycket stabilt ut. Stocksund var nära att ta ledningen men bollen tog i ribban. Därefter spelade Sumpan upp sig och sista 20 hade de gröna övertaget. Sundbyberg var ytterst nära att göra 1-0 när Daniel Badjelan avslutade ett fint anfall i stolpen. Ricardo Gray hade en farlig frispark som styrdes i muren och tvingade Stocksunds målvakt till en kvalificerad räddning. Tyvärr ingen utdelning för Sumpan och istället var det Stocksund som gjorde 0-1 på straff efter en omdiskuterad boll som tycks tagit på armen.

Sundbyberg forcerade i slutminuterna och var ytterst nära en kvittering när inbytte Boris Pantaleev cyckelsparkade ett inlägg i ribbans underkant. Stocksund vinner matchen med 0-1. Sumpan kunde definitivt fått med sig ett bättre resultat men idag var det stolpe ut.