Halvtidssnack med Gabrielle Wassing

Publicerad 2022-12-05 11:05
Gabrielle wassing ny bild
På klubbstyrelsens årsmöte i april så valdes det in tre nya ledamöter i styrelsen en av dessa var Gabrielle Wassing och här är ett litet halvtidssnack med Gabrielle.

Berätta lite om dig själv.

Jag lever tillsammans med min 9-åriga dotter och arbetar till vardags som ekonomiassistent. Jag drivs av nya utmaningar och ser andras kunskap och erfarenhet som en tillgång. Ser mig själv som levnadsglad, social och målmedveten. Berikar gärna livet med vänner, litteratur, musik och nya resmål.

Hur har det första halvåret i styrelsen varit?

Det första halvåret har varit spännande, lärorikt och utmanande. Jag har fått insikt i hur ett styrelsearbete kan se ut på ett positivt och kreativt sätt.

Vad ser du fram emot under 2023?

Ser med glädje fram emot SIK 130 års jubileum. Det ska bli fantastiskt att dela detta tillsammans med boende i Sundbyberg. En dag att hylla den mångåriga insats under alla dessa verkande år..

Vad vill du hälsa SIK:s medlemmar inför julen och det nya året?

Ett stort tack för ert engagemang under det gångna året. Tillsammans skapar vi en idrottsmiljö där vi sprider glädje, kunskap, och erfarenhet. En klubb där alla ska känna sig inkluderande och respekterade. Önskar er en riktig God Jul och ett Gott Nytt år.


Vi tackar Gabrielle och önskar henne en god fortsättning på sitt styrelseuppdrag.






Nyheter via RSS
Levererat av MyClub