Sik banner klubben copy

Nu är anmälan stängd till Friidrottsskolan 2021!

Anmälan är nu stängd till årets Friidrottsskola!

Sundbybergs IKs Friidrottsektion arrangerar även i år den mycket omtyckta och populära friidrottsskolan som äger rum under sommarlovet för barn i åldrarna 6–12 år. I år finns det hela fyra veckor (V24, 25, 26 och 27) att välja på och är man medlem i friidrottsektionen kan man dessutom få delta i ett riktigt träningsläger under V31.

Friidrottsskolan är ett dagläger från kl. 09:00 på morgonen till kl. 15:00 på eftermiddagen, med möjlighet till lämning fr o m kl 8 och hämtning senast kl 16. Den är öppen för alla och det finns inget krav på att du behöver vara medlem i Sundbybergs Friidrottsektion (med undantag för träningslägret Vecka 31 som riktar sig till sektionens medlemmar).

Vilken kompetens har ledarna?

Under dagen tas barnen väl om hand av våra utbildade och entusiastiska ledare och får prova på friidrottens olika grenar. Många av ledarna är aktiva eller fd aktiva friidrottare. De har också erfarenhet av att själva ha tränat friidrott och varit deltagare i Friidrottsskolan när de själva var yngre.

Genom kommunen får vi hjälp av ungdomar som sommarjobbar som ledare. Många av dessa har varit med tidigare år och har fått utbildning i hur grenarna fungerar och framförallt säkerheten kring dessa.

Första veckan är det alltid minst en ledare erfarenhet av friidrott eller ledarskap på friidrottskollot i varje grupp för att hjälpa de nya ledarna som fått jobb via kommunen så att de snabbt kommer in och lär sig mer på djupet hur friidrotten går till.

Corona/Covid 19

Vi ser mycket fram emot sommarens Friidrottsskola och hoppas kunna genomföra den likt tidigare år trots pandemin. I fjol fick vi göra en rad anpassningar för att kunna genomföra den på ett så säkert läger som möjligt och dessa tar vi med oss till årets Friidrottsskola.

Dagens situation innebär fortfarande naturligtvis en viss osäkerhet och vi följer utvecklingen och rättar oss efter Riksidrottsförbundets riktlinjer samt myndigheters förordningar. Skulle någon av lägerveckorna, eller hela lägret behöva ställas in, kommer självklart hela lägeravgiften att återbetalas till vederbörande exkl en adiminstartiv avgift på 100:-

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

I avgiften ingår träning och lek med duktiga ledare mellan kl 9 och 15, men vi har öppet mellan kl 8–9 och 15–16 för dig som behöver lämna ditt barn tidigare eller hämta senare. Under dagen serveras lagad lunch och ett rejält mellanmål. I samarbete med Svenska Friidrottsförbundets "Landslagets Friidrottsskola" får alla barn en landslags-T-shirt, sportflaska och tidtagarur samt diplom.

KOSTNADER

Vecka 24 (Sundbybergs IP) 14/6–18/6 (5 dagar) 1500 kr
Vecka 25 (Sundbybergs IP) 21/6–24/6 (4 dagar) 1300 kr

Vecka 26 (Sundbybergs IP) 28/6–2/7 (5 dagar) 1500 kr

Vecka 27 (Sundbybergs IP) 5/7–9/7 (5 dagar) 1500 kr

Vill ditt barn delta två veckor är kostnaden 2600 kr, för tre veckor 3900 kr och för fyra veckor. 4800 kr. Faktura mailas ut senast en vecka efter anmälan.

Vecka 31 (Sundbybergs IP) 2/8–6/8 (5 dagar) 750 kr (endast öppen för friidrottsektionens medlemmar födda 2008-2014)

Har ni inte betalt avgiften i tid gäller inte er anmälan utan platsen går till nästa barn i kön. Skulle ni vilja dra tillbaka er anmälan gäller följande återbetalningsvillkor.

ÅTERBETALNING

Skulle någon av lägerveckorna, eller hela lägret behöva ställas in p g a av förändringar i Corona-restriktionerna, kommer självklart hela lägeravgiften att återbetalas till vederbörande. förutom en administrationsavgift på 100 kr.

I övrigt gäller följande:

1. Fram till två veckor innan friidrottskollot startar betalas allt tillbaka utom en administrationsavgift på 300 kr.

2. Från två veckor till fem dagar innan kollot börjar betalar vi tillbaka halva avgiften.

3. Sker återbud senare än måndagen veckan innan start så betalas ingen avgift tillbaka.

4. Vid skada/sjukdom kan anmälningsavgiften återbetalas efter uppvisande av läkarintyg.

Bildpublicering Under Friidrottskollot anlitas en fotograf av föreningen för att fotografera samtliga grupper samt ett begränsat antal individuella bilder. Dessa bilder är tänkta att användas på vår hemsida för kommande information om Friidrottsskolan. Skulle ert barn inte vilja vara med på bild är det bra om ni säjer till innan kollot startar

Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md st ende rs  2
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md md img 3469  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub