Sik banner klubben copy

Nu finns det bara platser kvar till Vecka 27 till årets Friidrottsskola!

Nu finns det bara platser kvar till Vecka 27!

Sundbybergs IKs Friidrottsektion arrangerar även sommaren 2022 den mycket omtyckta och populära friidrottsskolan som äger rum under sommarlovet för barn i åldrarna 6–12 år..

Nu finns det bara platser kvar till Vecka 27 och du kan anmäla ditt barn här!

Friidrottsskolan är ett dagläger från kl. 09:00 på morgonen till kl. 15:00 på eftermiddagen, med möjlighet till lämning fr o m kl 8 och hämtning senast kl 16. Den är öppen för alla och det finns inget krav på att du behöver vara medlem i Sundbybergs Friidrottsektion eller bo i Sundbybergs kommun.

Vilken kompetens har ledarna?

Under dagen tas barnen väl om hand av våra utbildade och entusiastiska ledare och får prova på friidrottens olika grenar. Många av ledarna är aktiva eller fd aktiva friidrottare. De har också erfarenhet av att själva ha tränat friidrott och varit deltagare i Friidrottsskolan när de själva var yngre.

Genom kommunen får vi hjälp av ungdomar som sommarjobbar som ledare. Många av dessa har varit med tidigare år och har fått utbildning i hur grenarna fungerar och framförallt säkerheten kring dessa.

Första veckan är det alltid minst en ledare erfarenhet av friidrott eller ledarskap på friidrottskollot i varje grupp för att hjälpa de nya ledarna som fått jobb via kommunen så att de snabbt kommer in och lär sig mer på djupet hur friidrotten går till.

VAD INGÅR I AVGIFTEN?

I avgiften ingår träning och lek med duktiga ledare mellan kl 9 och 15, men vi har öppet mellan kl 8–9 och 15–16 för dig som behöver lämna ditt barn tidigare eller hämta senare. Under dagen serveras lagad lunch och ett rejält mellanmål. I samarbete med Svenska Friidrottsförbundets "Landslagets Friidrottsskola" får alla barn en landslags-T-shirt, sportflaska och tidtagarur samt diplom.

KOSTNADER

Vecka 27 (Sundbybergs IP) 4/7–8/7 (5 dagar) 1500 kr

Har ni inte betalt avgiften i tid gäller inte er anmälan utan platsen går till nästa barn i kön. Skulle ni vilja dra tillbaka er anmälan gäller följande återbetalningsvillkor.

ÅTERBETALNING

Följande återbetalningsvillkor gäller:

1. Fram till två veckor innan friidrottskollot startar betalas allt tillbaka utom en administrationsavgift på 300 kr.

2. Från två veckor till fem dagar innan kollot börjar betalar vi tillbaka halva avgiften.

3. Sker återbud senare än måndagen veckan innan start så betalas ingen avgift tillbaka.

4. Vid skada/sjukdom kan anmälningsavgiften återbetalas efter uppvisande av läkarintyg.

Bildpublicering Under Friidrottskollot anlitas en fotograf av föreningen för att fotografera samtliga grupper samt ett begränsat antal individuella bilder. Dessa bilder är tänkta att användas på vår hemsida för kommande information om Friidrottsskolan. Skulle ert barn inte vilja vara med på bild är det bra om ni säjer till innan kollot startar

Md biild 1
Våra duktiga ledare ser till att ditt barn får en fin start på sommaren
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md full fart fram t
Sundbybergs Friidrottsskola på sommaren är mycket populär!
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md st ende rs  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub