Sik banner klubben copy

Börja friidrotta/ Anmälan


Uppstart av nya grupper från hösten året barnen fyller 6 år

Vi startar upp nya åldersgrupper hösten det år barnen fyller 6 år. 2022 startade vi upp16-grupper.

Nästa höst 2023 är det alltså dags för att starta upp 17-grupperna. Tränargruppsansvarig hör av sig till de föräldrar som har anmält sig för att ställa upp som ledare/tränare/administrativt ansvariga med mera i april/maj och bjuder in till möte för att se hur många grupper vi kan starta upp till höst. Desto fler som hjälper till desto fler grupper kan vi starta och minska risken för långa kölistor.

Aktuell verksamhet

Vi har 11 olika barn- och ungdomsgrupper och en Junior/Senior/Veternagrupp igång under 2022 med utgångspunkt från i första hand när man är född.Vilka dagar och tider de olika grupperna tränar hittar du under fliken "Träningsgrupper och Träningstider". De är indelade och namngiva utifrån födelseår på gruppens medlemmar och förutom vilka träningstider som gäller hittar du också e-postadress till resp gruppansvarig. Vi har också en veteran/vuxen grupp som tränar flera gånger i veckan under ledning av Peter Lundin.

Höstterminen brukar starta Vecka 34 och 35 men för våra äldre ungdomar som tävlar regelbundet, tränar man i princip året runt.


Anmälan till våra grupper

Om ditt barn eller du själv vill börja med friidrott, klickar du på länken nedan för att sedan fylla i formuläret.

(Formuläret är lite ouppdaterat och vi ber om ursäkt för det, så fort vi får tag på tidigare ansvarig så ändrar vi det.)

https://goo.gl/forms/INBjwwv62x17UyiF2

OBS! Är du född 2005 eller tidigare sänder du ett mail direkt till sikfri4@yahoo.se, där du berättar lite om dig själv och vilka grenar du är intresserad av m m

Krav för att starta upp nya grupper

För att vi ska starta en ny träningsgrupp för barn/ungdom behöver vi minst 1 huvudansvarig och 4 föräldrar som ställer upp som hjälptränare/ledare/administrativt ansvariga. Detta för att ni ska kunna rotera och inte behöva vara med varje träning och dessutom vara många som delar på ansvaret i gruppen så att det inte blir för mycket för huvudansvariga . Klubben siktar även på att ha två ungdomar som är aktiva i sektionen som huvudtränare för att få en bra överföring av friidrott och sektionens kultur.


Md adidas isologo.svg  002
Md stadium
Md st d din f rening stadium
Md sundbybergstad
Md logga alone 500x172
Stöd Sundbybergs IK Friidrott när du ska handla eller boka hotell på nätet!
Md st ende rs  2
Md md dsc 0008  2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub