Flickor 2004
Sikbg1

Provspela

Välkomna till Sundbybergs IK och Flickor 04

Information till nya spelare och föräldrar

Är du intresserad av att börja spela fotboll med oss, ta kontakt med någon i ledarstaben.

Vi välkomnar spelare att provspela 2 gånger innan vi tillsammans fattar beslut om fortsatt spel i laget.

I laget är vi ca 21 spelare, två tränare och en lagledare.

När beslut sedan fattats att fortsatt spel kommer ske gäller följande!

Vi behöver era uppgifter, såsom namn, adress, telefonnummer, mail samt er dotters personnummer. Dessa uppgifter krävs dels för att vi ska veta hur vi kan komma i kontakt med er om något skulle inträffa under träning eller inför träning. Men även för att vi ska kunna meddela SIK kansliet om en ny medlem. När er dotter är registrerad som spelare kommer fakturor med medlemsavgift och sektionsavgift skickas hem till er. När medlemsavgift samt sektionsavgift är betald och er dotter är registrerad i våra system som medlem kommer hon automatiskt bli försäkrad.

Under provspelsperioden skall spelaren skaffa sig kundskap om värderingarna i SIK samt de rutiner som gäller för F04. Samtlig information framgår av hemsidan.

I Sundbybergs IK är vi klädda i grön-vitt, på Stadium i Bromma kan ni köpa SIK kläder: Vita shorts, gröna strumpor Adidas (samt overall). För match krävs även benskydd!! Under vintern kräver vi svart underställ under SIK kläderna.

På hemsidan finns aktuell information om matcher och träningar.

Laget spelar matcher i två Sanktan serier under säsongen 2018, för att få spela match måste ditt barn vara så kallad spelklar. Att vara spelklar: betyder att både medlems- samt sektionsavgift ska vara betald och att tränarna anser att spelaren är redo för att spela match.

På hemsidan sikfotboll.se finns mer information om Sundbybergs IKs fotbollssektion och där hittar ni kontaktuppgifter till personalen som jobbar på kansliet (Vänster marginalen-> tryck på fliken kansliet).

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub