T09
Sik banner ishockey myclub
Md jubilee years button 41265684  2

Hockey För Alla!

Välkomna till Sundbybergs IK Team 09

Laget består av barn födda 2009 och tränar två till tre ggr i veckan, där alla med grundläggande skridsko- och hockeykunskaper är välkomna, vi samarbeter och tränar ibland ihop med Team 08 (U12) och flyttar löpande upp alla äldre från Team 10 (U 10).

Vi är en bredd verksamhet som jobbar med att utbilda barnen, på och vid sidan av isen, till skickliga hockeyspelare, goda kamrater och självtänkande individer.

Tränarna är utbildade av svenska hockeyförbundet och jobbar efter SIK:s värdegrund. Vi lägger mycket tid på att träna skridskoåkning som är grunden i att spela hockey.

Vill ni anmäla era barn till laget och få mer information eller har andra funderingar så skicka ett mejl till:

Head coach: Martin Fälling

070-349 39 55

martinfalling@hotmail.com

Kontakt:

Lagledare: Anna-Lena Forsling

070-816 75 75

forsling.annalena@gmail.com


Mera information om klubben hittar man på www.sundbybergsikhockey.se
Här visas nyheter.
Här visas nyheter.
Här visas nyheter.
Md team 09 10

Stockolmsmodellen:

Att genom ett modernt och forskningsbaserat ledarskap skapa trygga lärandemiljöer som barn, ungdomar och ledare vill vara i.

Att träningsinriktningen baseras på Svenska ishockeyförbundets ABC material som innehåller mycket bra träningsplaner där det beskrivs vad man ska träna på och när man ska träna på det. Utmaningen ligger i hur man tränar på det.

Att spelförståelseträning ska komma med i större omfattning. Samtidigt vill vi att träningen av tekniska färdigheter ska befästas. Vi ser idag att det genomgående bedrivs för mycket isolerad teknikträning på bekostnad av spelförståelseträning. Vi uppmanar till att utforma grundövningar med fler moment och spelare inblandade. För att skapa mer matchlika situationer. Mycket mer spel i alla dess former och inte minst smålagsspel med olika teman.

Att vi ser matcher som ett utbildningstillfällen, men i form av en match där resultat är sekundärt till förmån för spelarutveckling.

Mer detaljerat på länken nedan!

Stockholmsmodellen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub