T08
Sik banner ishockey myclub

Hockey För Alla!

Välkomna till Sundbybergs IK Team 08

Laget består av spelare födda 2008 där alla med grundläggande skridsko- och hockeykunskaper är välkomna, vi samarbetar med Team 09.

Laget tränar 3 ggr per vecka.

Du som bor eller precis har flyttat till Sundbyberg eller som tidigare spelat och vill börja igen är välkommen i laget.

Vi är en bredd verksamhet som jobbar med att utbilda barnen, på och vid sidan av isen, till skickliga hockeyspelare, goda kamrater och självtänkande individer.

Tränarna är utbildade av svenska hockeyförbundet och jobbar efter SIK:s värdegrund. Vi lägger mycket tid på att träna skridskoåkning som är grunden i att spela hockey. Vi är 3 st tränare och flera hjälptränare på isen.

Vill ni anmäla era barn till laget och få mer information eller har andra funderingar så skicka ett mejl till:


Kontakt ledare:

Se under meny/flik gruppen

Mer information om klubben hittar man på www.sundbybergsikhockey.seHär visas nyheter.

Sundbybergs IK 128 år

9 apr, 2021
Idag fyller klubben år Läs mer
Här visas nyheter.

En artikel i aftonbladet om vårt härliga lag. Kul att bli uppmärksammad

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/wP...

Md team 08 09   kopia

Stockolmsmodellen:

Att genom ett modernt och forskningsbaserat ledarskap skapa trygga lärandemiljöer som barn, ungdomar och ledare vill vara i.

Att träningsinriktningen baseras på Svenska ishockeyförbundets ABC material som innehåller mycket bra träningsplaner där det beskrivs vad man ska träna på och när man ska träna på det. Utmaningen ligger i hur man tränar på det.

Att spelförståelseträning ska komma med i större omfattning. Samtidigt vill vi att träningen av tekniska färdigheter ska befästas. Vi ser idag att det genomgående bedrivs för mycket isolerad teknikträning på bekostnad av spelförståelseträning. Vi uppmanar till att utforma grundövningar med fler moment och spelare inblandade. För att skapa mer matchlika situationer. Mycket mer spel i alla dess former och inte minst smålagsspel med olika teman.

Att vi ser matcher som ett utbildningstillfällen, men i form av en match där resultat är sekundärt till förmån för spelarutveckling.

Mer detaljerat på länken nedan!

Stockholmsmodellen

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub