Parahockey
Sik banner ishockey myclub
Md md sundbybergs ik fb logga

På grund av covid 19 kommer SIK hockey inte att kunna genomföra parahockeyn säsongen 2020/21.

Vi kommer att återkomma om hur det blir till vintern 2021/22.

SUMPAN GOLDEN STARS

Hockey & skridskoåkning för alla!

Välkomna till Sundbybergs IK

Parahockey & skridskoåkning

för stående!


Det finns skridskor, hjälm, och även annan utrustning att låna

Låneutrustning finns även för vuxen som vill vara med på isen

Vi håller till i Tulehallen, Sundbybergs IP Fredsgränd 2

Ålder: 7–25 år

Övrig information: Ingen förkunskap krävs. Inga kostnader. Ha med varma byxor (ej jeans) och varma fingervantar!


Paraishockey ger barn och ungdomar och vuxna en möjlighet att få uppleva hur det är att åka skridskor och spela tillsammans i ett lag, att arbeta mot ett gemensamt mål och att bjuda på sig själv till sina lagkamrater.

Det är en chans att skaffa nya vänner och ha roligt och inte minst utveckla sig själv som människa.

Sundbybergs IK Hockey startade upp denna verksamhet 18 oktober 2019 på sitt 75 års jubileum!

Vi samarbetar med Sundbybergs stad och dess fritidsverksamhet för barn & ungdomar med funktionsnedsättningar.

Samt med Stockholms idrotten, Svenska parasportförbundet och den ideella föreningen Attention Solna-Sundbyberg.Här visas nyheter.

Semesterstängt!

30 nov, 2021
Kansliet håller semesterstängt 1-3 december och öppnar åter måndag den 6 december.

Kansliet stängt fredag den 5 november!

5 nov, 2021
Med anledning av Allhelgonahelgen har kansliet stängt fredag den 5 november och öppnar som vanligt måndag den 8 november.

Är du vår nya medarbetare?

4 okt, 2021
Sundbybergs IK söker ny medarbetare till kansliet. Under rubriken övrigt kan du läsa mer om tjänsten och hur du söker den.

Utskickad länk till Jämställdhetskartläggningen

21 sep, 2021
Idag har vi skickat ut en länk till vår enkät för jämställdhetskartläggningen inom vår förening. Dessvärre så saknades en del svarsalternativ i enkäten. Det är nu fixat. Svarade du på enkäten före klockan 14:00 så ber vi dig att svara igen då vi tagit bort de svaren som inte har haft alla svarsalternativ. Samma länk gäller!

Jämställdhetskartläggning

18 sep, 2021
Som en del av Sundbybergs IK:s arbete med normer och övriga diskrimineringsgrunder så kommer en enkät att skickas ut tisdag den 21 september via e-post till dig som är född 2002 och tidigare och som har betalat medlemsavgiften för 2021 eller är ständig medlem. Du kan inom din sektion kanske ha svarat på en liknande enkät tidigare.Vi är tacksamma om du kan ta dig tiden att svara på enkäten, dina svar är viktiga för oss! Det tar cirka 10 minuter att svara på enkäten.

Flickhockeydagen 9 oktober 2021

8 okt, 2021
I morgon lördag är det full fart i Tulehallen, Sundbyberg, för tjejer i samverkan mellan SIK och AIK hockey. Det är 7 året Sundbybergs IK arrangerar en tjejhockeydag och vi firar även att SIK Hockey fyller 77 år. Mellan kl.12.30-18.30 kommer det att vara öppna träningar och avslutas med en DamEttan match. Kl. 12.30 prova på för flickor födda 2012-2016 i skridsko- och hockeyskolan. Kl. 13.30 öppen träning för flickor födda 2010-2012. Kl. 14.30 öppen träning för flickor födda 2006-2009. På alla träningar deltar spelare från AIKs damer & tjejer från deras SDHL och Div 1 lag och SIKs tränare. kl.16.30 är det match mellan AIK och SDE i DamEttan Östra. Kafé och grill är igång hela dagen. Varmt välkomna tjejer och föräldrar till Tulehallen i Sumpan. Sundbybergs IK Hockey AIK Hockey
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub