T FB
Sik banner ishockey myclub
Md jubilee years button 41265684  2

Hockey För Alla!

Välkomna till Sundbybergs IK Flickor B

Laget består av tjejer födda 2008-10 där alla med grundläggande skridsko- och hockeykunskaper är välkomna.

Vi samarbetar med flickor C/tjejhockeyskolan och flyttar löpande upp alla som lärt sig grunderna i skridskoåkning och är mogna för matchspel.

Vi spelar kommande säsong med ett lag zonspel. Poolspel.

Tjejerna deltar även i killarnas U10 och U11 lag.

Vi är en bredd verksamhet som jobbar med att utbilda barnen, på och vid sidan av isen, till skickliga hockeyspelare, goda kamrater och självtänkande individer.

Tränarna är utbildade av svenska hockeyförbundet och jobbar efter SIK:s värdegrund. Vi lägger mycket tid på att träna skridskoåkning som är grunden i att spela hockey. Just nu är vi 10 st registrerade flickor mellan ålder 9-11.

Vill ni anmäla era barn till laget och få mer information eller har andra funderingar så skicka ett mejl till:

Kontakt: Per Håkansson

perhson@gmail.com

Head coach: Adrian Hinz

Ass.coach Udo Hinz

Lagledare: Daniel Rudslätt

rudslatt@gmail.com


Mera information om klubben hittar man på

http://www.sundbybergsikhockey.se/

Här visas nyheter.
Här visas nyheter.
Team flickor b

Stockolmsmodellen:

Att genom ett modernt och forskningsbaserat ledarskap skapa trygga lärandemiljöer som barn, ungdomar och ledare vill vara i.

Att träningsinriktningen baseras på Svenska ishockeyförbundets ABC material som innehåller mycket bra träningsplaner där det beskrivs vad man ska träna på och när man ska träna på det. Utmaningen ligger i hur man tränar på det.

Att spelförståelseträning ska komma med i större omfattning. Samtidigt vill vi att träningen av tekniska färdigheter ska befästas. Vi ser idag att det genomgående bedrivs för mycket isolerad teknikträning på bekostnad av spelförståelseträning. Vi uppmanar till att utforma grundövningar med fler moment och spelare inblandade. För att skapa mer matchlika situationer. Mycket mer spel i alla dess former och inte minst smålagsspel med olika teman.

Att vi ser matcher som ett utbildningstillfällen, men i form av en match där resultat är sekundärt till förmån för spelarutveckling.

Mer detaljerat på länken nedan!

Stockholmsmodellen

SWEROCK SPONSRAR SIK HOCKEY TJEJER

Gör lagbygget lite enklare!

Tack

swerock.se/

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub