P 10
Nytoppbild 1170px inklwwwtext

Sista träningen!

16 dec, 2020
Idag hade pojkar P10 sin sista träning innan juluppehållet! Det blev lite skottövningar och därefter matchspel. Uppskattat från killarna och uppslutningen på den sista träningen var stor. Träningen avslutades med lite dryck och en kexchoklad. God Jul allihop så ses vi igen den 10 Januari!

Innebandyträning utomhus

5 apr, 2020
I dessa tider gäller det att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation. För lag P10 innebär inte avsaknad av inomhusträning att vi lägger ner träningen helt utanför vi förflyttar oss naturligtvis utomhus för lite fys och fotboll. Idag söndag blev det 2,5 km löpning och därefter fotboll.

Vi hejar på herrlaget!

7 mar, 2020
En härlig innebandylördag! Först hade vi match mot Åkersberga och på eftermiddagen så hejade vi på vår herrlag till storseger mot Åkersberga. Våra grabbar fick både ta del av tränarens taktik, ställa frågor, hälsa på herrlaget och i pausen så hade vi skottövning mot herrlagets målvakt. Vi kommer tillbaka fler gånger när herrlaget spelar!

Lagfoto 2019

9 dec, 2019

Innebandymatch mot Hässelby!

16 nov, 2019
Idag mötte vi Hässelby i Brotorpshallen! En spännande match med många mål och riktigt bra spel från våra grabbar. Det är kul att se vilken positiv utveckling grabbarna har från match till match!

Sundbybergs IK 128 år

9 apr, 2021
Idag fyller klubben år Läs mer

Inbjudan årsmöte 28 april

2 mar, 2021
Alla medlemmar i Sundbybergs Idrottsklubb kallas härmed till årsmöte 28 april Läs mer

Passa Vidare på sportlovet

26 feb, 2021
Sportlovsledig och vill ha något att göra? Sundbybergs IK och Sundbybergs Stad arrangerar Passa Vidare, gratis lovaktiviteter för dig som är 10-17 år. Vi håller till på Fritidsgården Stationen. Följ länken för schema

Bamsegympan inställd vårterminen 2021.

26 feb, 2021
Då Sundbybergs Stad har förlängt stängningen av idrotthallarna för inomhusidrotter som kräver att föräldrarna följer med sina barn till aktiviteten så har vi tvingats att ta beslutet att ställa in vårens Bamsegympa!

Nyhetsbrev för SIK innebandy

30 mar, 2021
Nyhetsbrev för SIK innebandy mars 2021 har skickats till alla medlemmar men kan även läsas här. Läs mer

Introduktionsutbildning för nya tränare - sista anmälan 1/4

28 mar, 2021
Sundbybergs idrottsallians har skapat en introduktionsutbildning som är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare inom idrotten, men framförallt inspirera dig till ett spännande och viktigt uppdrag. Utbildningen är ett mentorskapsprogram som pågår 6/4 - 26/5 och innefattar fyra digitala utbildningstillfällen. Sista anmälningsdag är 1/4. Läs mer

Seriespel 2.0 ställs in – men vi hoppas lättnader kan komma att ges för enstaka matcher

26 mar, 2021
Stockholms Innebandyförbund har sedan november arbetat med att kunna förlänga säsongen och erbjuda ett fristående seriespel. Målsättningen med seriespel 2.0 har varit att erbjuda seriespel för de som har möjlighet att spela innebandy under april och maj. Tyvärr ställs seriespel 2.0 in på grund av pandemiläget. Framåt arbetas att kunna få igång enstaka matcher så snart som möjligt. Vi återkommer snarast om lättnader ges för det.

Årsmöte 28 april i Sundbybergs IK

15 mar, 2021
Sundbybergs IK kallar till digitalt årsmöte 28 april. Läs mer

God jul & gott nytt år!

14 dec, 2020
Sundbybergs IK Innebandy önskar alla medlemmar och ledare en riktigt god jul och ett gott nytt år. Efter detta speciella (corona)år håller vi tummarna för en mycket bättre vårtermin 2021! Läs mer

Välkommen till Sundbybergs IK innebandy för pojkar födda 2010.

Vi tränar i Brotorpshallen på måndagar kl 17-18.

Är du intresserad av att vara med? Tag kontakt med lagledare Per eller någon av tränarna. Kontaktuppgifter finns under menyvalet "Kontakt".

Md sundbybergs ik   p10
Lagbild 2019/2020

Träningskläder med klubbmärke!

Vill man själv införskaffa träningskläder med klubblogo så finns vårt sortiment i Stadiums butik vid Bromma Blocks.

www.stadium.se
Md adidas
Md stadium
Md sundbybergstad
Md sundbybergs ik fb logga
Bildlänk ovan till huvud-SIK www.sik.org.
Md stif
Bildlänk ovan...
Md svif
Bildlänk ovan...
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub